|
Prijedes? |
Ano, zahrat si |
|
47% |
[ 8 ] |
Ano, podivat se |
|
11% |
[ 2 ] |
Podle nalady |
|
5% |
[ 1 ] |
Podle dalsich faktoru (pravidla, vstupne...) |
|
17% |
[ 3 ] |
Ne |
|
17% |
[ 3 ] |
|
Celkem hlasů : 17 |
|
Jump
Newbie
|
|
Zaslal: so, 6.prosinec 2008, 20:50 |
|
|
|
Je mozne ziskat nejake info? Kolik lidi bude, kona se to?
Taky bych rad ziskal info o songach, ktere se budou hrat. Nejaka ta pravidla by taky bodla.
Mame to do prahy 120 kilaku, tak bych nerad jel zitra na prazdno. Dyztak napiste tady nebo icq 76063119. Dikes
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
MaJJ
Uživatel
|
Zaslal: po, 8.prosinec 2008, 2:03 |
|
|
|
Tak ... konečně jsem doma (cca od půlnoci)
Akce byla super, mám štěstí, že hodně lidem se asi nechtělo, a že Srandista je slovák
Moje (snad) konstruktivní kritika:
- chvílema nebylo DDR arkádu slyšet. Nevím, jestli to rádio, co leželo na ní, řvalo na maximum, ale když jsem hrál se Srandistou, hrálo u bowlingu něco hlasitého. Tak jsem musel poslouchat, jak on šlape, protože písničku jsem neslyšel, neznal, a páč jsem sluchař, tak jsem byl bezradný
- co to je na těch barech? To ta izolačka (nebo co to je) tak slezla? Když jsem ten bar vyzkoušel poprvé, tak mi na ruce zůstala snad půlka toho **** lepivýho svinstva (pak byla sranda podávat lidem ruce na uvítanou ) Aspoň vím do příště, že si na to mám přehodit ručník (jak to někteří udělali).
Jinak nemám co vytknout, jedině sobě, že neznám DDR songy
|
|
| | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: po, 8.prosinec 2008, 16:30 |
|
|
|
MaJJ viz pravidla nebo neco. Tuner nebyl zdaleka na maximum a nikdo si nestezoval, ze by Extreme neslysel i kdyz opravdu v nekterych castech dnech slyset opravdu nebyl. Dat to nahlas vsak neni takovy problem. Na rozdil od normalni herny, muzes prijit k nekomu z nas a rict, ze to neslysis a chces to nahlas. (teda aspon co se DDR EXT tyce, od ITGcka jsme nemeli klice, ale dat nahlas by to taky slo)
co to je na tech barech nevim. mam z toho sedrenou kuzi a puchyre. NX nehraje s barem a ja kdyz ano tak nejsem typ cloveku, co barrapuje. A mozna hraje i roli moje vaha. Takze priste budou k dispozici rucniky nebo neco^_^. nebo me treba napadne nejaka jina izolepa nebo tak. o_O
kazdopadne na to, kdyz jsme polsky turnaj v ITG hrali za pomoci mistniho centralniho topeni to nema. to jsme meli ruce vsichni modre, sedrene a cele ulepene od nejakeho svinstva, ktere jsme nemohli ani z rukou sundat. lidi koukali na hrace jak si porad zkoumaji jednu nebo druhou ruku a udivene na ni civi.
MaJJ nerekla bych, ze bylo stesti. prisel jsi a zahral jsi tak jak umis a dobre. Jsou tu lide lepsi, ale neukazali se a je to jejich vec tak mas titul a muzes byt na chvili happy. ze zacatku jsi byl dost ztvrdly ale pozdeji to bylo dobre a reknu ti, ze ja dat na arkade takove vysledky jako ty, kdyz na to vlezu poprve tak jsem v nebi. ja jsem si o Ackach na extremu mohla tak akorat nechat zdat.
(a BTW kdo videl moji TLOMu double heavy tak stacilo 5 perfectu a bylo z toho Acko^_^)
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
MaJJ
Uživatel
|
Zaslal: po, 8.prosinec 2008, 18:36 |
|
|
|
hlasitost arkády - OK, pro příště aspoň vím
no s těma barama - tak strašné to zase nemám (puchýře atd.), ale obtěžovalo to, no ...
díky za hodnocení, STs
TLOM double heavy - zkratka mi nic neříká (DDRko no ), pokud to byla ta Paranoia co jsem viděl, tak respekt
jinak dneska jsem si na rodičích úspěšně vymohl že nepůjdu do školy (snad se mi to podaří zopakovat) kvůli nohám.
Mám totiž docela dost sedřenou kůži na prstech u nohou - nejspíš z toho, že když skáču, tak vlastně noha chce dopředu, brzdí o botu a ... když za celý turnaj udělám - nevím - snad 5000 stepů [edit: asi víc], tak to pak bolí, no
Takže po domě chodím bosky, a když mám někde jít v botách, tak !@#$% ... Doufám, že to náplast nespraví a budu mít zasloužený týdenní odpočinek
Pro příště buď skákat na arkádě bez bot, nebo mít nějaké boty na běh / tlusté ponožky / něco prostě...
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 2
|
|
|
| |