Tak, dneska jsem obdrzela zpravu, ze pristi pondeli (13.10.) se bude hrat ITGcko ve Svetlusce. Nekdo uz asi vi o co se jedna a kdo nevi, at se jde mrknout od 18 hodin do cajovny Svetluska, ktera se nachazi v pasazi mezi Namestim Svobody a Dominikanskym namestim (kdyz prochazite skrz Dum Panu z Lipe od namesti Svobody, je to po leve strane). Hrava se v uzavrene mistnosti s klimatizaci a projektorem. Mistnost je uplne vzadni casti cajovny, byvaji tam zavrene dvere a na nich papirek "Uzavrena spolecnost" nebo "Dnes od 18:00 rezervace" atp. Zkratka nebojte se a vstupte. Ja tam nebudu, ale urcite tam bude wejn a Arien a snad i dalsi.
Obcasne hrani se nam pomalu meni v pravidelne a vypada to, ze v pondelky budeme hrat DDR ve Svetlusce od sesti hodin. Toto pondeli to plati urcite, kdyby se neco menilo, dam vedet.
Popis cesty mate v prispevku vyse.
Pristich par pondelku mame rezervovanych ve Svetluscee na hrani DDR, takze nas muzete navstivit a to tradicne od sesti do desiti hodin. Pokud se to z nejakeho duvodu nebude konat, napisu.
Zapomnela jsem napsat, ze vcera se ve Svetlusce nehralo. Kdo dosel, tak si toho asi vsiml, ze.
Pristi pondeli (15.12.) se takztez nehraje. Uvidime, jak to bude dal - mozna zase az po Novem roce.
Celkem pravidelne se hraje, ja jsem jenom lina/nemam moc cas/zapominam to sem psat.
Bohuzel zrovna pristi pondeli (8.4.) to nebude. No cely ten duben pry je takovy nejeky pofiderni. Napisu, az budu vedet neco vic o dalsich pondelich.
My nemeli s kamarady co delat, protoze vsechny cajovny zaviraly kolem 23. hod - tak jsme zasli na lavicky pred CPS (lekarska fakulta) - vytahl jsem notebook, 2 pady a dalsi 3 hodiny jsme stravili skakanim. Dokonce jsme meli i publikum - naproti na lavickach spal bezdomovec, ale Xuxu 3x za sebou asi uz nevydychal a odesel
to zní dost zajmavě ale i děsivě, nechtěl bych vás takhle potkat, představa že v 1 ráno uslyším xuxu a podobně je značně děsivá.Ale otázka chodíte ted ještě někam. já bych někam zašel ale nemám pad a tak potřebuju někoho kdo má.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.