|
| Dva Cesi v ClubGames | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
Pulda
Uživatel
|
Zaslal: út, 26.duben 2005, 20:23 |
|
|
|
Tak jeste muj comment:
Sice jsem vedel, ze S'Tsung rikala ze je ta Dancing Stage platforma ze zacatku "des bes hruza" (^_^), ale ze to bude tak zakerne, to jsem tedy netusil ^__^ Takze podobne jako S'Tsung mela mozna poprve z nejakych AA/A becka a cecka, ja jsem mel ted ze svych B/C faily ^_^
Za prve sipky potrebovaly k potvrzeni mnohem vetsi tlak, nez jak jsem byl zvykly ze softpadu nebo z 3DDX (proste se nestacilo se toho jen dotknout, takze treba pri tezsich skladbach, kde je vic sipek za kratsi dobu jsem to nestihal) a za druhe mi take vadilo, ze mezi jednotlivymi sipkami na padu byly prinytovane takove kovove desticky, ktere byly mirne vystouple a o ktere jsem se zasekaval nohou (na ignition softpadu je videt neco podobneho... s tim ze to tedy neni pochopitelne kovove a vystouple a je to jen vec vzhledoveho designu padu) .
Tu nerovnost povrchu jsem nakonec nejak prezil, ale s tim potvrzovanim sipek to bylo horsi. Hlavne se mi nedarilo ustavat freezy (zvlaste ty delsi, navic pokud je u nich jeste potreba delat neco druhou nohou - tzn. vetsina). No, postupne uz mi to ale neprislo tak hrozne (kdyz jsem zjistil ze je potreba hlavne vic prenaset vahu na ty sipky...) a ke konci uz to bylo mozna skoro OK, ale i tak jsem si za tu dobu nasbiral peknou radku ecek ^_^ (na fotce se mi podarilo zakryt hodnoceni hlavou ^_^). Tzn. conclusion ... asi to bude vec zvyku, ale kazdopadne minimalne ze zacatku je Dancing Stage Solo platforma dost zla a zakerna vec, tak pozor na ni ^_^
Priste to uz snad bude lepsi ^_~
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |