|
| Slevove kupony | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: čt, 24.únor 2005, 22:02 |
|
|
|
Pokud nejaky slevovy kupon z Play-Asie mate, nebo nejaky naopak potrebujete .. piste to sem. Urcite mala sleva nekomu udela radost a je to lepsi nez aby to propadlo .. aspon bude vice hracu na DDR.
Jeste radeji pripominam, ze kdyz nebo z Play-Asie objednavejte, tak prosim pred baner dole na http://ddr.pocitac.com (proste na nej kliknete, otevre se stranky Play-Asie, objednate, vlozite pripadne kupon a je to). Nebo muzete teoreticky i pres tento link. Diky.
|
Naposledy upravil xsoft dne pá, 29.prosinec 2006, 1:55, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
| nový kupón na slevu z Play-Asie | |
Bee_Boo
Pad builder
|
Zaslal: st, 1.červen 2005, 18:49 |
|
|
|
Chuligani, ve dvou balicich byl jen jeden slevovy kupon
kod: KU-BJL-GOU
platny do: 21. Jul, 2005
minimum products value: 50 dolacu
sleva 5 dolacu
az zneuzijete postnete to sem
|
|
ulo
Anonymní
|
Zaslal: st, 10.srpen 2005, 17:11 |
|
|
|
mam 2 kupony $5 zlava pri nakupe nad $50, platne do 29.9.2005
ak ma niekto zaujem poslite mi mail na ulo@manga.sk
(divne, ale v jednom baliku s redukciou boli 2 kupony ...)
|
|
| play asia | |
| Re: play asia | |
Bee_Boo
Pad builder
|
Zaslal: st, 22.únor 2006, 23:34 |
|
|
|
1.lopik napsal: | Moc by mě zajímalo kolik vypláznu za poštovný z tohoto obchodu???? |
jde o to za co
za dualshooter 5 dolacu
za dva pady cca 20 dolacu
|
|
| Díky..+.. | |
| Re: Díky..+.. | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| Soft | |
| Re: Soft | |
Bee_Boo
Pad builder
|
Zaslal: čt, 23.únor 2006, 11:47 |
|
|
|
1.lopik napsal: | No myslím to smrtelně vážně a peněz je málo... (jako vždycky:-)
Měl jsem na mysli jestli není výhodnější si rovnou koupit hardpad místo dvou softů (protože jak jsem se začetl tak vidím, že plno lidí asi často "mění"-mám na mysli jestli se brzo nezníčí) |
tot otazka, softpady se proslapou, pocitej zivotnost tak rok, hardy jsou v pohode ale na druhou stranu desne neskladne, a postovne za ne bude mnohem, mnohem vetsi nez za softy. A hardpad si posleze muzes bud sam postavit, nebo nechat postavit od nekoho z nas (Trin, Filip-san, Ja).
|
|
| Re: Soft | |
1.lopik
Newbie
|
|
Zaslal: čt, 23.únor 2006, 11:55 |
|
|
|
citace: | tot otazka, softpady se proslapou, pocitej zivotnost tak rok, hardy jsou v pohode ale na druhou stranu desne neskladne, a postovne za ne bude mnohem, mnohem vetsi nez za softy. A hardpad si posleze muzes bud sam postavit, nebo nechat postavit od nekoho z nas (Trin, Filip-san, Ja). |
Dík, pokud vydrží tak x-rok tak je to v poho...
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 3
|
|
|
| |