Tak podarilo se mi zdolat Puck na heavy. Nekdo mi poblahopreje^_~?
A mam dalsi dva excellenty do sbirky (vzdycky jeden miss...docela to nastve..a 12 greatu)
Nejak jsem tenhle prispevek uplne minula. No nevim cim to prekonat.^_~ Kazdopadne PPP mode je silenost a Puck na dual taky.
Jinak jsem zjistila, ze ten excellent neni az zase u me tak vzacny. ale kdyz ma clovek 8 greatu nejakych 220 perfectu a 1 miss (0 boo) tak dostava excellent....hm no nevim jestli tam je neco lepsiho...mozna ze jo...
Tak podarilo se mi zdolat Puck na heavy. Nekdo mi poblahopreje^_~?
A mam dalsi dva excellenty do sbirky (vzdycky jeden miss...docela to nastve..a 12 greatu)
Co je to Puck a kde to roste? Puck co znam ma jen 8 pacek. Bylo to na conu?
Tak ohlasuji ze jisty Xsoft a jisty S'Tsung si kazdy po jednom unlockly Extra Stage, ktery dali na excellent.
A podarilo se mi dat pet togetu (resp. slunicek). Ozvala se hlaska "You made it" ale pak mi vsichni pochcipali, protoze jsem missla treti sipku od konce skladby. Jinak jsem se dockala 3DDX a pak modre, cervene, zelene a bile barvy na sipkach...je to docela hnus s tim hrat (na P1). Na P2 jsou barvy opacne...cervena, modra..a pak nevim.
Dnes po japonskem setkani jsme se vydali k 3DDX a podarilo se nam ziskat dalsi ExtraStage song - Lemon Tree.
Take jsem dnes dokazala udelat par full comb (celkem 3). Mame vyfocene toggetky, pekne combo a nepovedeny banner Lemon Tree.
EDIT: Tak full combo a pet toggetu vypada asi takto:
Mam dalsi 3 skladby na harda s 1 missem (obvykle je to jedna z posledni trojsipky). Max combo +/- 138. Prolezeny vsechny songy, zvladnut double na 4-5kytku ...
He zrovna jsem poslouchala od Baby VOx skladbu Killer na compu. Congrats na FC. Dostal jsi uz konecne teda You Are Super Dancer, ze? Pekne.
Na polorozpadle platforme ve vlissingenu se asi moc dat hrat nebude...ale pripadne bych taky zkusila nejaky ten extrastage kdyz mi to da za 2EUR 5 creditu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.