|
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: čt, 28.červenec 2005, 13:16 |
|
|
|
Hi,
ja jedu v patek s lidma vlakem. Je mi jedna jakym, ale urcite jedu vlakem (listek mi kupovat nemusite). Pad nevezmu, nechal jsem ho jinde.. pokud je o ne krize tak napiste, ale je to peknej emental a hardpad neberu.
Par veci vezmu, spis SW typu. Zaparime Bang, Plice/Mozek, PPP a mozna i to DDR nebo jak se to pise .
Odjel bych treba v nedeli nebo podle lidi.
Pak pro jistotu jeste udelej seznam co si vzit .. spacak, polstar, piti, pady, prazdne DVD, tousty .. aby lidi vedeli.
|
Naposledy upravil xsoft dne čt, 28.červenec 2005, 16:44, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
Bee_Boo
Pad builder
|
Zaslal: čt, 28.červenec 2005, 16:08 |
|
|
|
K tomu seznamu:
kdyz si vezmete spacak tak nic nezkazite, karimatek a takovejch veci mame dost, postele jsou taky, takze kdyz nekdo na spacak nebude mit misto tak se az tak moc nedeje
Polstare jsou, ale pokud mate nejake ke kterym mate vrely citovy vztah tak si je klidne vemte.
Prazdne DVD si vemte pokud neco budete chtit, ja jsem na suchu
Toustovej chleba mam zasoby, a jinak je tu nejaka pizza, proste hlady nezhyneme
Piti - kazdej si vemte co uznate za vhodne, jinak ja tu piju sirupy ktere jsou k dispozici
Pady - netreba bude jich dost
Plavky + rucnik - je moznost udelat si prochazku k nadrzi
Airsoftove pistolky - pokud nebude extremne hnusne (teploty nad 30) tak by se taky dalo neco spachat. (s tim souvisi bryle - nejaky mam na pujceni, ale to jsou simulatory ocnich vad spis nez bryle ^^; )
Jidlo - mate li potrebu konzumovat neco jineho nez tousty tak muzete vzit cokolivek (treba zeleninku, neco tu mam, ale ta se nikdy neztrati)
Caje - v tomhle smeru jsem momentalne na spatne urovni, ale to se spravi
eee uz me nic nenapada, mydlo tu je, kartacek na zuby vam nepucim nooo a kdyztak to jeste editnu
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 4
|
|
|
| |