Njn, v naší rodině je všechno možný, právě mi NAPROSTO BEZ PRDELE zakázali DDR, protože se děda bojí, že se propadne strop. Nejdřív sem to bral jako vtip, ale on to fakt myslí naprosto vážně! Prej si to kdyžtak můžu přestěhovat na chodbu, kde je pod dlaždicema pevnej beton :-/ A zrovna dneska měli přijít 3 lidi hopsat! Už vidim jak se mi bude chtí nýst 19" monitor po schodech na chodbu.
Zaslal: pá, 29.červenec 2005, 12:10
S alienama se tezko vyjednava , muzes zkusit min dupat pripadne pod pad dej deku aby trochu tlumila dupani. A jinak se fakt leda prestehovat na chodbu.
Zaslal: pá, 29.červenec 2005, 12:29
To je prave se starsima lidma tezky, ja mam treba stesti a obe vetve rodiny jsou celkem rozumne a da se s nima bavit, ale znam i lidi kteri nejsou ochotni cloveka ani poslouchat, no vsak jenda zkusi a uwidi.
Žádný dohadování - just sem šel na tu chodbu a pozval sem si čtyři lidi ^_^ Ať vidí v jakejch tu žiju poměrech. Škoda že sem to nemohl vyfotit, vypadalo to geniálně - dancepad na chodbě, komp v obýváku ^_^
Chjo, to je skoda :cry: Muzes je zacit presvedcovat o tom jak je to zdrave a resi tvuj volny cas ... ale asi to stejne nebudou poslouchat zeee ... Ty mas hardpad ?
Jenda: Začni poslouchat Nightwishe a oni se rodiče rádi vrátí k nádherným DDR songům a to dupání přejdou =) (Teda nic proti Nightwishům, já je poslouchám ráda, přestože rodiče ze mě šílí... co se stane až poprvé spustím Apocalypticu :wink: )
Žádný dohadování - just sem šel na tu chodbu a pozval sem si čtyři lidi ^_^ Ať vidí v jakejch tu žiju poměrech. Škoda že sem to nemohl vyfotit, vypadalo to geniálně - dancepad na chodbě, komp v obýváku ^_^
Ad Nightwish: Ty poslouchám skoro denně, ale hlasitost hudby tady u nás není žádnej problém(už proto, že hudbu nahlas neposlouchám), tady byly problém spíš ty vibrace(a opět ne kvůli hlasitosti dunění, ale prostě proto, že by údajně pod trvalými vibracemi mohl spadnout strop)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.