|
| | |
Filip-san
Uživatel
|
Zaslal: po, 22.srpen 2005, 14:57 |
|
|
|
No s pocitacem to bude legrace Rortik (poradatel) s tim mel tenhle vikend celkem problemy a bojim se ze bude mit zase... jestli nebude schopen sehnat pocitac (v coz castecne doufam) tak by nejspis musel vzit auto a zejet si pro nej ke mne (v coz doufam - hlavne kvuli monitoru, skakat u nejaky 15" se mi dvakrat nechce..)
No kdyby se bral muj pocitac tak to bude se vsim vsudy (takze i s bednickama a vsemoznejma songama..)
Ad softpad - mozna tak akorat na ukazovani a na prodej a jako zalohu kdyby se s nejakym tim mym neco stalo.. ale neni to uplne nutny
Nevidim duvod proc bysme si meli s Beebooem hazet jako s horkym bramborem, kdyz ho muze Cloud (Rin) vyzvednout a primo dovest na misto (pokud s nim nemas nejaky vlastni zamery )
|
|
| | |
molik
Uživatel
|
Zaslal: po, 22.srpen 2005, 16:46 |
|
|
|
Dobre, o cedule, napisy, prezentacni CD i pady na prodej se postaram.
S Cloudem telefonem dohodnuto, cesta vysvetlena, vezme Rin a pokusi se ho vyzvednout. Slo ciste o to, ze Prahu vubec nezna.
(a neni na netu, takze nevi co jsme na nej upekli)
Jeste bych chtela nejak poresit jidlo, pokud to pujde. Ja sice nebudu cele 4 dny, ale nekeri z vas tam budou i spat. Je mozne aby kazdy vzal neco a jedlo se dohromady, nebo si to kazdy poresi sam
|
|
| | |
| | |
Rin
m=^.^=m
|
Zaslal: út, 23.srpen 2005, 12:50 |
|
|
|
Jojo, konvice by se hodila, já beru toustovač~-^
Bee_Booa vyzvednu, když přijede v jedenáct, počítám, že do půl jedné budem na místě.
Jinak Fořtík říkal něco o tom, že lednička je k dispozici, když si tam své věci poznáme, snad to stále platí Taky je možné, že i ta varná koncivce nám k dispozici bude - na Fairyconu byla, jen ji nikdo z nás nevyužil (v té místosti dole vedle herny). Při nejhorším snad nebude problém si tam ráno ten čaj udělat, ale nezaručuju.
Nevím, jestli tam budu pokaždé spát, mám zas antibiotika, tak by se to našim nemuselo líbit:) Nejspíš tam ale většinu času budu~-^ Taakže se na vás lidičky těším~-^
(Filip: Rořtík, roztomilý překlep^-^)
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 3
|
|
|
| |