mno,na psani moc nejsem,ted mam ale trochu casu a hlavne chut tak neco zplodim ^__^
minulej tejden sme byli se tridou v Italii v Riccione a jelikoz sem predpokladal ,ze by tam nejake DDRko byt
mohlo tak sem naky jura navic vzal coz se ukazalo jako dobry tah (no ,dobre z me strany to byl spise vylet
za ddrkem ,priznavam
)
hmed prvni den sem objevil "Konami dancing stage " coz k memu zklamani byl shit automat z roku
1998,ktery
- obsahoval asi 8 songu,odstupnovanych jako1-5ti zlute tlapky,ktere,ac se nektere honosily slovnim
popisem "genius" ,byly trapne jednoduche(jako extra stage byla paranoia 180)
-byl na dva zetony
-vsechny sipky mely stejnou barvu,i pulky
-blbe bral( pozdeji sem mel moznost porovnat a nebylo to mou neschopnosti...)
dalsi den sem objevil 4th mix, u ktereho sem zustal zbytek tydne
ten obsahoval nejake mne zname songy ,sice vetsinou pomale a bez moznosti speed modu,ale coz
,ostudu sem snad Czech DDR neudelal...
bohuzel zde nebyl nejaky mistni borec se kterym bych mohl zmerit sily,neb minuly rok pri mem prvnim
setkani s ddr sem se obdivoval taliánum ,predvadejicim pro mne v te dobe neskutecne veci(zpetne to to
analizuji asi tak na 4 tlpky
, a high score automat neukazoval....skoda
jedinym ocenenim bylo uznani spoluzaku a obcas taky mistnich lidi,dilem navstevniku herny,dilem
nemeckych turistu(pro ktere to asi byla odechova show na ceste z blesiho trhu s cinskymi hardy)
hlavnim + vsak asi bylo to ze se na arkadu zacali zcela dobrovolne hrnout spoluzaci ^_^,
nektere holky davaly bez problemu 4tlapy skoro z fleku,mno kdyz se na to vritil nejaky nas pivni skaut tak to
bylo horsi^__^
-jeste poznatek-ony ty napisy "nelezt bez bot" tam asi nejsou jen tak ,ackoliv se vam zda ze s botama
nedate ani batrfláje,tak vas srouby na padu presvedci ...
omuvte veskere chyby v tomto vyplodku
a jeste par fotek
ta blba arkada
ja,taj se zrovna tvarim jak kdyz mi to cely patri navic dost mázlý,ale uvedomte si ze sme v herne meli fasku tuzemáku