|
| | |
molik
Uživatel
|
Zaslal: po, 3.říjen 2005, 17:45 |
|
|
|
Dobre, malicko doplnim. Takze nedele.
Vyrazila sem v 7:45 z domu s novym soft padem v ruce a fotakem s umyslem dorazit na 9:00 k Tyrsovu domu. Nepovedlo se, prisla sem o 11 minut pozdeji. Filip-san uz na me cekal a vydali jsme se rovnou nahoru do mistnosti Osadniku, kde mel byt Pogo s klicem od dveri, kde jsme meli schovane veci. No takhle, on klic uplne potreba nebyl protoze bylo otevreno, ale byly tam schovane veci vsech poradajicich a nechtelo se mi tam bez radneho doprovodu chodit a cokoli odnaset. Byl tam, ale mel plne ruce prace s pripravou finale Osadniku, tak jsme chvili cekali a pomahali stavet. Prisla Sheila a Seqoy.
Kdyz jsme odnosili veci a znovu pripravili DDR stanoviste, zacala rozcvicka. To jsem se pridala i ja, na nejake standardy netezke k nezpoceni. Zkontrolovala jsem sipky a prohlasila DDR stanoviste za funkcni. No, pak jsem si vytahla japonstinu a Filip-san azbuku a ostatni tapali. Kdyz dorazil i Hex (asi po 9tem telefonickem urgovani Sheilou) Werk a objevil se i Trin ale pak nekam zmizel (uz nevim v jakem poradi kdo dorazil, opravte me). Dokonce jsem se premohla a dala sem si jednu Sakuru na Harda, ale to bylo to posledni co sem si ten den dala. Ze si nedam pokoj. Mno, dokonce jsme se i trosku protahovali a rozcvicovali. Pak jsem vyrazila se Sheilou s fotakem na pruzkum. Svetlo nebylo vubec idealni, ani tma na blesk a ni svetlo bez blesku. Spatne fotky spatne, ale aspon predstavu mate. Musim rict, ze DDR triku ani nikdo neprostestoval a vsichni se nechali fotit :wink: Trina jsme nasli na turnaji piskvorek, ale zatim nebylo na co koukat protoze prave zacali, tak jsme sli dal (dolu). Hledali jsme nejakou hru co si zahrajeme a oci mi zustaly na Petersburgu (nebo jak se to pise) o kterem vsichni tak strasne basni. Magda z Albi nemela ocividne co delat (fotka na pohovce) no tak jsme ji zajali a zkusila nas to naucit. Mno, tak moc uzasna mi ta hra neprijde, ale spatna neni. Je to zas neco jineho.
Kdyz jsme dohrali, vratila jsme se na chvili nahoru a ja volala Jinovi. Tomu mel patrit ten soft pad co jsem donesla. Jeste se musel zaridit odvoz veci smerem pryc a pak jsem uz odchazela na Andel pro Jina a ostatni a unesla je k nam do Tyrsova domu aby se podivali. Zas tak moc nespechali, ale byla by skoda nechat je hned odjet. Zvlast kdyz je to do Sokolova docela daleko. Privedla sem je, predstavila, Hex a Sheila jim neco predvedli a pak se rozloucili. No kdyz odesli, balili jsme i my. Odnesli vsechno do auta a rozjeli se domu. To asi tak vsechno.
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 3
|
|
|
| |