|
| Vypálení zálohy DDR na PS2 | |
| | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: so, 22.říjen 2005, 16:23 |
|
|
|
No asi takhle, musis mit RAW verzi DVDcka, ze ktereho delas kopii. pokud jsi to stahnul z netu asi to bude fukcni ISO. nejlepsi je asi hodit ISO do virtualni dvdromky a pak vypalit kopii z toho virt. disku. protoze jinak nevis jestli ti nahodou program nepresegmentuje cdcko . (teda jako ze si neudela vlastni segmenty pri vypalovani). nebo ti to neuzavre session nebo jine malickosti, ktere staci, aby dvdcko pak nefungovalo. No a vypaluje se na pokud mozno co nejpomalejsi rychlost. idealni je 1x, 2x ale 4x to jde taky.
jeste je mozne, ze nekdo mily z Czech DDR ti to proste vypali. me pred nekolika dny odesly obe dve dvdrwcka takze asi nic nevypalim. ale muzu vzit dvdcka do cr a tam nekoho sehnat kdo udela kopie. Musel by sis ale proto asi i prijet.
ad nero: nero zrovna neni nejlepsi program na paleni PS2 her, ale presto to obcas zvlada. nevim na co jsi palim. ale problem jedna je rychlost. druhy segmenty (v tomhle se sama nevyznam..ale musis data z isa na to misto, kde to ma byt jinak take smula). dalsi multisession. v zivote nesmis vypalit PS2 hru na multisession. A take nesmis mit vicebarrevnych vrstev na DVDcku (koukni na spodek DVD...musi to byt jedna jednolita barva).
Jinak to proste hod do virtualni dvd-romky a pal z toho, to je asi nejjistejsi.
|
|
| | |
| | |
| | |
Iwan
Uživatel
|
Zaslal: so, 22.říjen 2005, 16:52 |
|
|
|
S'Tsung napsal: | No asi takhle, musis mit RAW verzi DVDcka, ze ktereho delas kopii. pokud jsi to stahnul z netu asi to bude fukcni ISO. nejlepsi je asi hodit ISO do virtualni dvdromky a pak vypalit kopii z toho virt. disku. protoze jinak nevis jestli ti nahodou program nepresegmentuje cdcko . (teda jako ze si neudela vlastni segmenty pri vypalovani). nebo ti to neuzavre session nebo jine malickosti, ktere staci, aby dvdcko pak nefungovalo. No a vypaluje se na pokud mozno co nejpomalejsi rychlost. idealni je 1x, 2x ale 4x to jde taky.
jeste je mozne, ze nekdo mily z Czech DDR ti to proste vypali. me pred nekolika dny odesly obe dve dvdrwcka takze asi nic nevypalim. ale muzu vzit dvdcka do cr a tam nekoho sehnat kdo udela kopie. Musel by sis ale proto asi i prijet.
ad nero: nero zrovna neni nejlepsi program na paleni PS2 her, ale presto to obcas zvlada. nevim na co jsi palim. ale problem jedna je rychlost. druhy segmenty (v tomhle se sama nevyznam..ale musis data z isa na to misto, kde to ma byt jinak take smula). dalsi multisession. v zivote nesmis vypalit PS2 hru na multisession. A take nesmis mit vicebarrevnych vrstev na DVDcku (koukni na spodek DVD...musi to byt jedna jednolita barva).
Jinak to proste hod do virtualni dvd-romky a pal z toho, to je asi nejjistejsi. |
Palil jsem na DVD TDK rychlosti 1X
Je pravda, ze dvd neni prepisovatelne, a ze spoda je modre.
To co jsem stahnul, ale neni ISO, jsou tam videt slozky a soubory...
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Iwan
Uživatel
|
Zaslal: ne, 23.říjen 2005, 12:22 |
|
|
|
Takze jsem vcera znovu vytvoril kopii, podle toho co napsala S'Tsung. Mno odrovnal jsem 1 DVD a stejne to nejde spustit PS jen nabehne, pak zablika, znovu nabehne a skocej tam Cervene Krychle Smrti :cry:
asi to budu muset zkusit pres ten emulator. Dostal jsem se do stadia kdy se spusti emulator, a chce nakonfigurovat. Problem je s biosem. Stahnul jsem na to tool, ale neumim to spravne nakonfigurovat.
PS: ten nazev je odpovidajici
PSS: S'Tsung, jak u mne byl vcera ten kamos, tak jsme hrali DSFever a asi po hodine prestal fungovat jeden pad Takze jsem muzel hrat s joypadem
|
|
| | |
Iwan
Uživatel
|
Zaslal: ne, 23.říjen 2005, 13:09 |
|
|
|
citace: | Iwan: poslala jsem ti link na bittorrent, myslela jsem ze jsi ho stahnul |
Stahnul jsem to, ale porad to nemuzu spustit, urcite to nebude tim, ze to nefungu, jen se v tom nev yznam. Zkousel jsem to dat do jine slozky, a pak tam nastavit cestu, ale porad to psalo tu samou chybu....
Cervene krychle smrti mi posledni dobou nabihaji az moc casto
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |