ITG @ skola mam i lepsi videa .. tohle je trochu extrem. Ale dobre, proc ne. Hlavne ze to nezavrhli. Snad to tam budou mit deti taky radi kdyz je silou donuti skakat.
Jo sorry sekla jsem se s topicem...
No musim rict, ze chudak pady...kdyz jsem videla jak na to ty deticky dupou. Docela sileny, ale me by to ve skole vyhovovalo^_~. Po pisemce z nabozenstvi dat si TLOM na hard.
To jo, ale vetsinou kdyz neco musis delat (jako ze te k tomu nekto prinuti), maji deti vetsinou automaticky odpor k dane cinnosti. Pokud se jim to libi, fajn. Ale nutit nekoho do DDR neni moc dobry napad .. pak to dobrovolne delat nebude - ba co vic, muze to jinde pomlouvat.
To zalezi jakym zpusobem je k tomu vedou ... coz z videa nezjistime. Pokud by je k tomu nekdo nutil... tak to pochopitelne neni moc dobre. Ale jestli maji nejakou inteligentni koncepci ... tak proc ne.
Nevim, mluvi jenom o vybirani leaderu, kteri vedou tridy a uci jednotlive zaky hrat DDR (ehm teda ITG). Vybiraji lidi, kteri by se jinak neprosadili..takove klidne shy typy jako jsem treba ja^_~.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.