|
| Nemecky dokument z The Gathering 2005 | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: po, 24.říjen 2005, 20:44 |
|
|
|
xSuperLoadx: predstav si lidi, kteri pocitaji na deseti tlapkach pocet greatu jako miss a to cislo se pohybuje kolem deseti.
Jinak ad norsko. Kdyz jsem tam prijela byla jsem v hroznem stavu. Byla jsem strasne nervozni na CFku ani na arkade jsem v zivote nestala (takze total nezvyk) a skok z judgement 4 na judgement 5.5 a jine casovani nedelalo dobre. To nemluvim o tom, ze z 3d grafiky a tmy se mi delalo spatne od zaludku, kdykoli jsem se koukla na letajici sipky nebo na obrazovku, kde se honili nejaci teroristi a CTcka. Ale shrnu to takhle...i kdybych byla asi v mem nejlepsim stavu byla bych tam porad NOOBER.
Dalsi predstava. Vstanes v pet rano dojdes k arkade vhodis do ni 10 NOK a prvni skladba, kterou si das na rozcvicku je MAX300...staci? nebo lidi stylem..jo DDR ..mi milujeme ITG double! Bend your mind je skvele. (jo uz jste videli na vlastni oci dvanactitlapky z ITGcka na double?) Rekla bych, ze bych to taky nekdy zvladla ale nemam ani jeden pad natoz dva, nemam ITG a nemam ani cas poradne hrat. Na heavy v podstate ani nehraju az na ty sileny mise v DDREXT.
xSuperLoadx: posle tvych screenu to vypada, ze by jsi mel byt dobrej hrac. Ale predstav se ted na arkade, ktera se nehybe, ma perfect window 30ms oproti 45 v SM, JD 5.5 etc...jak se budes citit? Kdo jste to zazili reknete jake to bylo...
Co bylo take podle na Eurocupu bylo, ze genialni program na seedovani aby skupiny byly dobre utvorene (stejny pocet bodu) nefungoval a tak jsem skoncila v nejlepsi skupine. Musim rict, ze Max300 na AA, aby clovek prosel do tretiho kola fakt v mem stavu neslo dat. V jinych skupinach bych ale sanci mela. Smula? No po druhem kole uz seedovali rucne, protoze si vsimli, ze to fakt nefunguje jak ma. Se zakazem hrat DDR po zbytek dne jsem sla zkoumat WoW a Counter Strike...
Jo jsou to fakt opravdovi masteri. Taky chci byt jednim z nich jednoho dne.
|
Naposledy upravil S'Tsung dne po, 24.říjen 2005, 20:47, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |