Umite si predstavit Sakuru na challenge mod? Stylem mate ctyri zivoty a prezijte to na A na heavy?
Nebo zahrajte si Captain Jack (chaoticka cata) na dark (proste cilove sipky) a mate pro zmenu tri zivoty.
Jo a kdyz to nahodou date tak na vas ceka finalni mise Paranoia Survivor Max (problem je ze to musite dat na A)!
Ja hraju mise, jak jsi rikala ze tam jsou, a uz mi delaji problemy ty v C sekci Tam uz je hodne puldob, a to bohuzel moc nezvladam.
Cvicit, cvicit a cvicit... Ja sem daval neustale dokola jednu pisnicku (desne me z toho bolely nohy) dokavad sem to proste neutapal..
Stejne za mesic ti ty puldoby prijdou strasne jednoduchy
JJ pod tohle se podepisuju, se mnou to bylo uplne stejne ... prelomova skladba kterou jsem hral furt a naucil se na ni davat puldoby jsou Lemmings na standard
Ja hraju mise, jak jsi rikala ze tam jsou, a uz mi delaji problemy ty v C sekci Tam uz je hodne puldob, a to bohuzel moc nezvladam.
Cvicit, cvicit a cvicit... Ja sem daval neustale dokola jednu pisnicku (desne me z toho bolely nohy) dokavad sem to proste neutapal..
Stejne za mesic ti ty puldoby prijdou strasne jednoduchy
JJ pod tohle se podepisuju, se mnou to bylo uplne stejne ... prelomova skladba kterou jsem hral furt a naucil se na ni davat puldoby jsou Lemmings na standard
Ok budu cvicit az do padnutu nebo zniceni padu :evil: casem se to poda.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.