|
| [?] planovani - vetsi DDR sraz v HK | |
Trilenid.
Anonymní
|
Zaslal: st, 7.září 2005, 19:26 |
|
|
|
Zdrawim,
am prostory, jedna se o tanecni skolu kde je 25x30 m tanecni plocha ( parkety a 2 mensi saly (4 x10 a 7x7) za 1300/noc s tim ze sem s reditele ( skoly) znam a mam s nim moznost jakkoliv to dohodnout, tak me napadlo zda by tam nesel ddr a anime con dohromady, misto na spani tam jedooost, obcerstveni taky, kousek jsou asi 3 restaurace a bufety,.... co ty na to?
Jinak bych potreboval par aktivnich lidi coby pomohli z animeconem, je tu nekdo prs thanks Trilenid
|
|
| Re: Co takhle udelat ddrcon v hk, kde jsem uz zajistil prost | |
Rin
m=^.^=m
|
Zaslal: st, 7.září 2005, 20:02 |
|
|
|
Trilenid napsal: | Zdrawim,
am prostory, jedna se o tanecni skolu kde je 25x30 m tanecni plocha ( parkety a 2 mensi saly (4 x10 a 7x7) za 1300/noc s tim ze sem s reditele ( skoly) znam a mam s nim moznost jakkoliv to dohodnout, tak me napadlo zda by tam nesel ddr a anime con dohromady, misto na spani tam jedooost, obcerstveni taky, kousek jsou asi 3 restaurace a bufety,.... co ty na to?
Jinak bych potreboval par aktivnich lidi coby pomohli z animeconem, je tu nekdo prs thanks Trilenid |
Jen dvě otázky. hk - V Hradci Králové?
Animecon - Akicon..?
Prosím vysvětlit pojmy, děkuji^-^
|
|
| vysvetlivky | |
Trilenid
Anonymní
|
Zaslal: st, 7.září 2005, 21:00 |
|
|
|
hai, hradec kralove ( kousek od pardubic ( vychodni cechy) )
s pc bude trosku problem, chtelo by to nejake na ddr a pak tak 3 promitacky ke kazdemu comp nebo notebook, a pak par kde by se dalo legalne kopcit, tak 2-5 si myslim
Animecon - Akicon - ne-e je to con od anime ale jiny, jako nema nic spolecneho s temi cojsou normalne , tohle je EXTRA ( navic)
no nazev je jedno, to se vymisli klidne pak, ted jde o pady a compy a promitacky jak se viresi tohle tak by to melo byt v suku
jinak na ddr prijede kolik 10-15??? na nime by mohl tak 50-120 ne????
|
|
| | |
Bee_Boo
Pad builder
|
Zaslal: st, 7.září 2005, 22:23 |
|
|
|
Hardpady do HK jsem schopen, kdyz mi reknete s dostatecnym predstihem, dodat. S pocitacema, a vubec HW, jak jsem ti jiz rikal pres ICQ, oslovit nejakou firmu s tim, ze jim budes delat reklamu pozadat o zapujceni techniky.
K tomu "legalnimu kopceni" toho bych se prilis neucastnil a distancoval se od toho, protoze tohle zdravy neni, nebylo a nebude. Co si tam jak kdo s kym zkopiruje to je nam jedno, ale aby se to tam organizovalo a vyhrazovaly se na PC, to neni nejlepsi napad.
|
|
| Re: vysvetlivky | |
Rin
m=^.^=m
|
Zaslal: čt, 8.září 2005, 20:36 |
|
|
|
Trilenid napsal: | hai, hradec kralove ( kousek od pardubic ( vychodni cechy) )
s pc bude trosku problem, chtelo by to nejake na ddr a pak tak 3 promitacky ke kazdemu comp nebo notebook, a pak par kde by se dalo legalne kopcit, tak 2-5 si myslim
Animecon - Akicon - ne-e je to con od anime ale jiny, jako nema nic spolecneho s temi cojsou normalne , tohle je EXTRA ( navic)
no nazev je jedno, to se vymisli klidne pak, ted jde o pady a compy a promitacky jak se viresi tohle tak by to melo byt v suku
jinak na ddr prijede kolik 10-15??? na nime by mohl tak 50-120 ne???? |
Kapím, je mi to jasné^-^
A imho by na to ddrko mohlo přijet víc jak 10-15 lidí, jde jen o to, aby to věděli a aby se zvolil vhodný termín.
|
|
| Con | |
| Jo | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 3
|
|
|
| |