|
Centime
Uživatel
|
Zaslal: ne, 27.listopad 2005, 0:28 |
|
|
|
No, tak já mám Herden za sebou...
Z mého hlediska, jde o docela povedenou akci, jelikož jsem se dobře bavila. Ale to především díky lidem, co tam byli a s nimi ddr (nikoli naopak!).
Ovšem jinak...dost ubohé. Program žádný, reklama žádná, málo lidí...a vůbec totální dezorganizace. Musím říct, že se fakt stydím za to, co se v Brně pořádá.
Příště se snad poučíme a trochu to opepříme.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
molik
Uživatel
|
Zaslal: po, 28.listopad 2005, 8:49 |
|
|
|
Ja v 11 doma, takze co resis :wink:
Vikend to byl podivny. Mno nic, fotky presunu bohuzel vazne az ve stredu, kdyby z tohoto mista zmizely tak sumimasen, vyuzivam ciziho prostoru ... Report sem taky asi nedam, protoze mizim do Pruska, nebo jak se tomu mistu v horach rika, ale mysim ze jsou tu lide co to zvladnou lepe jak ja.
Minula skupina tvrdi ze nas nazenou do lesa kde je pul metru snehu, takze jdyz se nevratim, tricka zarizuje Petr Bares z firmy termotisk.cz a stanovy ma u sebe Xsoft, tak dodelejte to sdruzeni ................... :wink:
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 2
|
|
|
| |