|
| Singstar na PS2 | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: ne, 13.listopad 2005, 22:09 |
|
|
|
Singstar je karaoke hra jako Karaoke Revolution. Vyznacuje se ale tim, ze Singstar obsahuje originální klipy a hudbu, zatímco Karaoke Revolution má vždy přezpívané skladby.
Princip je stejný. Na obrazovce vidíte piano roll s výškou hlasu a pod ním text skladby. U singstar, ale není vše tak hezky v jedné řádce, která běží v rychlosti BPM skladby z prava doleva...U singstar se zpívá na určité úseky, které se objevují na obrazovce. Tudíž aspoň já moc nepoznám, kdy mám zpívat. I když zelená čárka pohybující se směrem k textu to určuje. Singstar ukazuje pohyb jen v jedné oktávě a neudává, jestli budete muset zpívat výše nebo níže (což mi dělalo dost problémy, protože ty skladby prostě neznám). Za to má singstar lepší vyhodnocování. Na obrazovce vidíte čáru, co jste to vlastně uzpívali (špatné délky, přeskakování hlasu etc.), což u karaoke revolution není.
Francouzská verze Singstar je celkem těžká, ale nachází se na ní opravdové místní hity, což se o holandské verzi moc říct nedá. Holandská verze má také jednu mini hru. Je to v podstatě Pong. Ale místo toho, bayste hýbali páčkou, určujete vaším hlasem kam se vaše "čárečka" má pohnout. Když vydáte vysoký tón, pojede směrem nahoru, když nízký pojede směrem dolu. Když to hrají dva lidé proti sobě je to docela sranda. A je to taky dost o hlasivky.
To je asi vse ke singstar (mozna si to koupim..jako ze fakt).
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 3
|
|
|
| |