|
Zlepšujete se díky tomuto topicu? |
Ano |
|
20% |
[ 5 ] |
Snad ano |
|
24% |
[ 6 ] |
Ne |
|
24% |
[ 6 ] |
Nevím |
|
16% |
[ 4 ] |
Nejsem začátčník, tak toto nepotřebuji |
|
16% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 25 |
|
| nene | |
| jj | |
| :-) | |
| | |
| | |
molik
Uživatel
|
Zaslal: pá, 25.únor 2005, 0:15 |
|
|
|
Chmm, tak sem si rikala ze anketou tenhle board zas malicko rozhejbu a vidim ze jsme tematem uplne jinde Ja posloucham vsechno mozne, jedine co opravdu nemuzu a nemuzu jsou dechovky... Nejvic se mi libi styl trance, nejlepe absolutne beze slov a pridavam se - Nightwish dobry :wink: Z DDR skladeb co si poustim jsou to napr. veci od ravenG, NAOKI a jejich mixy nebo ruzne japonske skladby.
No ale abych to tu zas vratila trosku zpet, dam sem dva screenshoty. Mela sem podezreni ze leva sipka jednoho z mych padu prestala fungovat, tak jsem sla testit. Asi to byla vlci mlha, protoze jinak bych neskocila tohle:
Ale na 7 tlapek. Ty jednicky nastvou...
Taky 7 tlapek tusim. Vlastne podruhe zatim skocene na tuhle obtiznost, tak nejak se predhanime jen v light verzi :wink:
... ale hlavne ze jsou oba pady v poradku :wink: :wink: :wink:
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Blantmen
Newbie
|
|
Zaslal: pá, 25.únor 2005, 0:31 |
|
|
|
Ahoj. Fakt povedená anketka, pěkně mě nachytala (zrovna jsem si natahal songy do winampu a pak jsem si přečetl otázku ^__^)
Hudba je supr každá, hlavně když se na ní dobře ťape ^___^
Z DDR songů jednoznačně vede RevenG!!!
btw: Nebude nějaká akce? v Praze? Hrozně bych chtěl vidět český DDRkaře v akci ^__^
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 9 z 40
|
|
|
| |