|
| První setkání s DDR | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: út, 25.leden 2005, 21:18 |
|
|
|
4dni x 16hodin...je celkem ok. I po dvou hodinach spanku se vase reflexy zlepsi (trochu zregeneruji). Kazdopadne si myslim, ze bez tohohle maratonu bych desetitlapky jeste nehrala. Mozna jo. nevim
EDIT: jo jeste se musi pridat, ze za tu doby jsem toho moc nenajedla...jen obed pred sakurou. A pak sem tam neco co se naskytlo. Za to caje a coca coly bylo dost. Takze dostatek rychlych cukru a dostatek teinu na zablokovani seratoninu. Nekteri rikali ze jen po dni nemohli vstat. Ale ja jsem byla v pohode. Vlastne prvni, co odeslo byly moje oci.
EDIT2: Kdyz jsem vlezla na DDR tak jsem slezla az po peti hodinach
MobilerxXx: Zdravim a vitam te i kdyz jsi tu jako guest. Jsem rada, ze jsi teda nakonec napsal. Od DDR se nesmis nechat odradit. Ja se docela odrazovat nechavam, ale muj problem je jinde. Mam komplexy z toho, ze budu posledni na Narodnim Holandskem turnaji, coz s nejvetsi pravdepodobnosti ani nebude pravda, protoze jsem prece jenom dobra. Ale ted me dorazil Jimmy, ktereho jsem brala jako Standard hrace (ktere z prvniho narodniho turnaje dokonce vypadl), kdyz na padu prolezl (pry) Vivida na heavy. Nechce se mi tomu verit a porad mu neverim...jestli se dozvim, ze je to pravda...tak na ten turnaj nepojedu.
Ale pokud teprve zacinas..tak napred pochop princip a zkus si par jednodussich skladeb. Kdyz te to do te doby nechytne tak to proste neres. DDR je obvykle dost navykove hned od zacaktku (pokud se k tomu hned od zacatku nebudes stavet negativne).
3DDX je dobry...ale tady 'v evrope' to skoro vubec nikdo nechce hrat. Nasla jsem dva lidi, co pry budou se mnou ochotni 3DDX hrat. Jedna se o dva cinany. Jinak zbytek ani nahodou...pry je to moc slozite^_~ a to rikaji cata+ hraci DDR.
Wow...ted hraje nejaka pisnicka z extreme...lol...zacinam je poznavat...(jeste by to chtelo znat stepcharty, abych se totalne neztrapnila)
No nic puvodne jsem chtela napsat asi vetu, ale kdyz se mi tak nechce psat ukol z francouzstiny a je mi hrozne blbe...
|
|
| | |
| problem | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |