DDR Portal Registrace Hledat FAQ Pravidla Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Pulnoc useri -[logout]-
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 85, 86, 87  Další
will DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
jak se rika- pro dnesek uz byla kvota hopsajicich kocek prekrocena a ja jdu tudiz SPAT
*chcip*
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele willOdeslat soukromou zprávu
Bee_Boo DDR portal
Pad builder
Pad builder

Citovat
Rekla sis o to Smile
goto cl_bed then load cl_1984 if cl_1984:=true then read cl_1984 until cl_eye:=true then shutdown
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Bee_BooOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
molik DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Kockyyyy Twisted Evil A ja vam to budu kazit jako tradicne :wink:
Aaaale nevim jestli je to konecne rozhodnuti, padl lepsi napad tak uvidime Twisted Evil

... tak ja uz jdu taky spat
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele molikOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Citovat
nemam rad adsl
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xsoftOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
WerK DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Smarjaaa, co to mate za novy avatary Very Happy ... jsem se uplne lek ze jsem pristal na jinym foru Very Happy

EDIT: aha, no uz jsem si precet ten dred nazpet ... moje Kamineko ma snad nya nya faktor postacujici ^^;;
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele WerKOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Ertai DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
fuj prohrali sme a naky divny kitten na foru

no aspon ze mam zelenou Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele ErtaiOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
SneG DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
He hee, ja mam taky na avataru kocku, ale neni prez orochiho videt Twisted Evil
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SneGOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Centime DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Nene...dneska nehraji tu spatnou hru "kdo dyl vydrzi" a jdu spat, takze predem preji dobrou noc vsem userkam a userum.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele CentimeOdeslat soukromou zprávuICQ
S'Tsung DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Asi pujdu spat az po pulnoci ale komp vypnu ted...no chcete vedet co jsem delala...? hrala jsem drummanii, 3ddx a ddr...a vite co? ulovila jsem prvni AA na jedne devititlapce...pekne ne? jdu zkusit regenerovat.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele S'TsungOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyYahoo MessengerMSN MessengerICQ
Pulda DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Wow ^_^
No, uspesne zregeneruj ... aaa, zla FR, zla, zla. Neco tady dopisu a jdu regenerovat taky (zitra mame na sedmou ... neeee).
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele PuldaOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailMSN MessengerICQ
Sniper DDR portal
Support team
Support team

Citovat
Zas jeden pozdni vecer kdy sniper ma prace jak na kostele. a do toho po tydnu zejtra do skoly Sad fuuuuj
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SniperOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Jenda DDR portal
kalenDDRářník
kalenDDRářník

Citovat
Řekněte mi ať du spát.... prosím...
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele JendaOdeslat soukromou zprávuICQ
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora
Uživatelé tohoto fóra doporučují produkty
rare-items.cz

xsoft DDR portal
Admin
Admin

Citovat
Dam jeste jeden quest v osadnikach na mobilu a jdu spat ..
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xsoftOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Ertai DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
fuj to sem tu zas pozde
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele ErtaiOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Sniper DDR portal
Support team
Support team

Citovat
Krasna noc a ja ujizdim na cyberspace.cz a na praci. No nic, jdu spat
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SniperOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Pulnoc useri -[logout]-