|
Pouzivate na foru RSS? |
Ano |
|
40% |
[ 10 ] |
Ne |
|
40% |
[ 10 ] |
Ceho? |
|
20% |
[ 5 ] |
|
Celkem hlasů : 25 |
|
| RSS | |
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
herby
Uživatel
|
Zaslal: út, 1.srpen 2006, 23:00 |
|
|
|
No, ono mi funguje, len sa mi moc nepáči, že v názve "Hard pady :: RE: wireless pad" je tam tá prvá časť (po oddeľovač " :: " vrátane). Informácia, že je to v rámci "Hard pady" tam už v nejakom tagu je a môj viewer mi to zobrazuje (v stĺpci Category). Načo to mám aj v stĺpci Title, navyše na začiatku, takže niekedy nevidím to, čo je tam to hlavné? Nejde to zmeniť, aby to generovalo názvy bez tej prvej časti?
(aj som rozmýšľal, že o tom sú vlastne misie, ale toľko drzosti som v sebe nenašiel)
|
|
| | |
herby
Uživatel
|
Zaslal: st, 2.srpen 2006, 17:38 |
|
|
|
No, keď mi samotný Xsoft ponúkne riešenie, ktoré nefunguje, lebo nie je riešením na to, čo som sa pýtal (ale na kopu iných vecí), tak môžem iba smutne zaplakať, že zasa bude svet zlý a škaredý, a príslušná vec sa nezmení... ;(
Alebo tam naozaj vidíš riešenie na to, na čo som sa pýtal?
|
|
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: čt, 3.srpen 2006, 22:59 |
|
|
|
Uf uf, pak je jeste http://ddrforum.pocitac.com/rss2.php ktera se da taky nastavit.
Nebo.. php, fopen (..rss), eregi_replace (...)
Ja bych toresil tak, ze si vsechny kategorie sbalim (jako kliknu na titlek tak, aby podkategorie zajely..) a kdyz se neco zmeni, tak si to primo rozkliknu a je to. Pripadne pokud v RSS uvidis novinku, tak si ji precti na foru. Jinak RSS muzes nastavit (tusim) i tak aby selogovala na tebe a udiz az to prectes na foru, bude to mit precteny i v RSS .. nebo budes v RSS reagovat jen na nove zpravy, taky moznost.
|
|
xsoft
Admin
|
Zaslal: st, 13.září 2006, 22:03 |
|
|
|
Google video:
jestli chcete hlidat pres RSSko vsechny novy videa co souviseji s DDR, pouzijte tohle:
http://video.google.com/videosearch?q=ddr&output=rss
(to zvyrazneny slovo samozrejme muzete nahradit cimkoliv jinym)
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |