DDR Portal Registrace Hledat FAQ Pravidla Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď SM-NX-MOD a PIU na stepmanii obecne
SM-NX-MOD a PIU na stepmanii obecne
NX-306 DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 05.04.2006
Příspěvky: 740
Bydliště: somewhere in the Void
Citovat
tak sem posledni dobou trosku hledal moznosti jak si zahrat PIU aspon trosku slusne - sice se da hrat PIU na PIUPC, ovsem z mnoha duvodu to neni zrovna dvakrat nejlepsi (napriklad problemy s mapovanim padu), navic vsechny dostupne PIUPC sou modifikace starodavneho Prex3 PC, kterej uz ma taky svoje leta za sebou. Defaultni support PIU ve stepmanii taky stoji vicemene za nic, nastesti existuje celkem velka skupina fandu Pumpa ktery z toho udelali i celkem prijemne hratelnou veci. Jedina co mi tam vadi je klasicke pocitani Holdu, misto PIU style kdy za kazdej checkpoint kdy clovek stoji na padu je +1 perfect a +1 miss kdy nestoji.

Zakladem je Stepmania 3.9 FINAL, pak se nainstaluje SM-NX-MOD (Download), pak staci prepnout skin a melo by to fungovat. Samozrejme to cele chce songy, takze:
Prex3 (tj od zacatku PIU do Prex3), Exceed 1&2 a Zero clovek stahne na stepmaniamedia (chce to registraci)
NX se da stahnout na filehoseru (je to sranda se tim proklikat, ale da se)
Pro se shani este blbejc : part1, part2

vsechny tyhle songpacky sou restepy, tj nekde chybej obtiznosti, BG animace, pozadi, bannery etc. vypadaj prapodivne a je to slaba kvalita. Neobsahuje to zadnej content ripnutej z arkady/home verze.

Pak uz jenom prepnout stepmanii na PIU mod a jedem Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele NX-306Odeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
S'Tsung DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 26.07.2004
Příspěvky: 2218
Bydliště: Praha
Citovat
mam chut tem mexicanum nebo brazilcum nebo cemu predelat ten NX noteskin to je neco jako rainbow v supernove....totalne necitelny a pruhledny^_^.

jinak ty restepy jsou teda brutal mimo. (2,5 cm od targetu kdyz na to mate slapnout ... cool)
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele S'TsungOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyYahoo MessengerMSN MessengerICQ
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Založen: 25.07.2004
Příspěvky: 4714
Bydliště: Praha, Hostomice
Citovat
Chtel bych rici, ze se mi to minuly tyden podarilo vsechno stahnout a zprovoznit a to celkem bez problemu.

Par poznamek ke stahovani, sosat MyCreations nema moc cenu (nic moc tam neni), a Charactery asi taky ne (PIU charakter tam necekejde a pri vlastni hre mi to nepripada moc vhodne - jsou tam bg animace). U sosani (pre)ex 1-3 se kouknete co v adresarich je (vse je tam 2x).

Ovladani - sipky funguje, ale PIU kalvesy take. Nekdy je fakt rychlejsi zadat speedmode po PIUacku. Klavesy QESYC (QESYX) mi nejak nesedly do ruky a osobne se mi nejlepe osvedcilo 79513. Klidne si rad poslechnu vase nastaveni mapovani.

Zatim se pohybuji v albech exceed 1+2, preex 3. Zero, NX a Pro jsem jen parkrat zvezne projel (nove songy z NX jeste neznam, a ze Zera taky moc ne - spis jen ty, co se objevili uz drive.) Z PROcka jsem par songu projel, ale kdyz je vse bud remix verze nebo z ITG3, tak clovek zna hudebne skoro vse).

Jeste prymyslim co delat s tema holdama. Tipuji, ze pocitani comba na stojicim holdu jde az od SM 4.0, tak se nejspis zkusim poohlednou po PIU Pro themesu (nebo jinem) pro SM 4.0.
Taky by me zajimalo, jestli jdou nejak "vyresit" stani na holdech pred jejim zacatkem. Jako ze se na holdech stoji jeste predtim, nez prijede a pak se bere (nebunfuje v PROcku, ale starsich by melo). Tyhle vychytavky na holdama by asi trochu zmenili zpusob hrani.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xsoftOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Srandista DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 23.10.2005
Příspěvky: 368
Bydliště: Brno
Citovat
xsoft napsal:
Jeste prymyslim co delat s tema holdama. Tipuji, ze pocitani comba na stojicim holdu jde az od SM 4.0...


Nemusi to byt nutne pravda, ako ukazuje toto video: http://www.youtube.com/watch?v=q3d7mWF9MUM

A ako mozete skusit tu.


Naposledy upravil Srandista dne út, 8.leden 2008, 13:00, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SrandistaOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
NX-306 DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 05.04.2006
Příspěvky: 740
Bydliště: somewhere in the Void
Citovat
jj obecne bych realnou simulaci PIU videl spis ve 3.9 nez ve 4.0, delat themesy pro 4.0 je mnohem slozitejsi, vsechny PIU themesy ve vychytanejsi forme sou na 3.9 a uz dneska se distribujou s upravenou 3.9, docela se divim ze este nemaj PIU style holds, ale imho velmi brzou mit budou a pak bude realna PIU simulace dostupna. Kdyz ne tak je mozne pouzit Kick It Up nebo Prex3 PC v jeho modifikacich.

Na SM4 byli dva pokus jak to rozjet - Stepmania PRO (skoncila velmi rychle) a PIU NX for PC (nedostal se dal za "select station") a podle me to bude este chvilku timdle pokracovat. Precejenom psani themesu pro 4.0 znamena psani shaderu a programovani pruchodu grafickou kartou, zatimco pro 3.9 upravy .ini souboru ^^.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele NX-306Odeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora
Uživatelé tohoto fóra doporučují produkty
rare-items.cz

SM-NX-MOD a PIU na stepmanii obecne
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 1 z 1  

  
  
 Zaslat odpověď  

Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © Czech DDR forum v3.9 (Xsoft | unlockedArcade)