|
| | |
Yzergin
kalenDDRářník
|
Zaslal: st, 27.září 2006, 8:00 |
|
|
|
Kirara napsal: | Vyborne. Stribro opet nezklamal. R-E-S-T-E-C-P
Kdyby vás zajímal můj názor: Je mi dvacet a stále zastávám názor, že taneční by pro mě byli zbytečnější než 4 roky strávené na průmyslové škole elektrotechnické v domění, že se dozvím něco o počítačích. Nejsem příliš společenský typ, imho hodit někoho do vody s úmyslem naučit ho plavat, není ten nejlepší způsob. Ze společenského oblečení a zmíněné upjatosti mám osypky (věřte že koncertů a podobných už jsem absolvoval více než by bylo zdrávo). Co se týče tance, v podobě v jaké je v takovýchto pochybných institucích vyučován, ten by mě v konečném výsledku umožnil pouze takovéto upjaté prostory navštěvovat, což není věc o kterou bych zrovna stál. K tomu mnoho známých tvrdí, že v době kdy dostali první příležitost získané znalosti vyzkoušet už stejně nic neuměli.
Je možné, že se pletu a že mi taková věc skutečně k něčemu v budoucnu bude. Ale o tanci se říká, že nikdy není pozdě začít a tak až taková záminka přijde nebráním se představě, že bych přecijen do tanečních šel. Zatím na tom neshledávám nic užitečného. |
no jak jsem tu uz jednou rikal, tak me se do tanecnich taky nechtelo a taky jsem to povazoval za zbytecnou vec...no co dodat ted....divil by ses, jak me to chytlo
|
|
| | |
| | |
Cloud
Uživatel
|
Zaslal: st, 27.září 2006, 14:00 |
|
|
|
[quote="Yzergin"] Kirara napsal: | Vyborne. Stribro opet nezklamal. R-E-S-T-E-C-P
Kdyby vás zajímal můj názor: Je mi dvacet a stále zastávám názor, že taneční by pro mě byli zbytečnější než 4 roky strávené na průmyslové škole elektrotechnické v domění, že se dozvím něco o počítačích. Nejsem příliš společenský typ, imho hodit někoho do vody s úmyslem naučit ho plavat, není ten nejlepší způsob. Ze společenského oblečení a zmíněné upjatosti mám osypky (věřte že koncertů a podobných už jsem absolvoval více než by bylo zdrávo). Co se týče tance, v podobě v jaké je v takovýchto pochybných institucích vyučován, ten by mě v konečném výsledku umožnil pouze takovéto upjaté prostory navštěvovat, což není věc o kterou bych zrovna stál. K tomu mnoho známých tvrdí, že v době kdy dostali první příležitost získané znalosti vyzkoušet už stejně nic neuměli.
Je možné, že se pletu a že mi taková věc skutečně k něčemu v budoucnu bude. Ale o tanci se říká, že nikdy není pozdě začít a tak až taková záminka přijde nebráním se představě, že bych přecijen do tanečních šel. Zatím na tom neshledávám nic užitečného. |
Pokud chces zustat cely zivot u kompu tak ti staci prumyslovka:)
|
|
| | |
Cloud
Uživatel
|
Zaslal: čt, 28.září 2006, 0:07 |
|
|
|
Lolita napsal: | jee tanecni s kloudem, do toho bych docela i sel, akorat abych sem se chtel naucil quickstep, to nevim jestli se tam uci |
Fiiha, co ty ? Jeste tam porad par mist je:)
Jinak teda koho jsme Seqoy,ja a Sheila dotahli:
Cloud
Seqoy
Sheila
Dimitrion
Sniper
Wizard (Sniperuv bratr)
Anakreon
Had
(Arucard ?)- narazil jsem na nej v tomhle topicu
Akira (moje sestra)
zapomel jsem na nekoho ?
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 7 z 14
|
|
|
| |