|
| TV tipy | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: po, 16.leden 2006, 19:04 |
|
|
|
Prestoze na TV moc nekoukam (proc taky, kdyz na siti je vsechno par let dopredu), ale rekl jsem si ze by se mohl zalozit topic s doporucenim na co koukat. Tak ja zacnu:
pondeli - 16.1. - 22.40 - prima
Hele, vole, kde mám káru? http://365dni.sms.cz/index.php?typ=televize&podtyp=
(jsem zvedavy jak prelozi ".. and then .. and then .. and then .. and then ..")
Pak je taky Brutalni Nikita (premierova rada .. minule zarval Birkof)
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
WerK
Uživatel
|
Zaslal: ne, 22.leden 2006, 19:54 |
|
|
|
will napsal: | Werk: je videt, ze mas fkus kruh je proste klasika, oko zrovna tak......ty Saw jsem sice nevidela ale zato si sem tam libuju v naprosto prisernejch beckovejch hororech. resident evil znam uz skoro zpameti ^^;; ten ale hned tak asi davat nebudou |
Hehe, Resident Evil ... to ani neni horor ale vtipek (miluju tu scenku v "laserovy mistnosti" ). To u takovyho Oka jsem mel pocit ze se fakt strachy zblaznim D (viz. scenka "Co delas na my zidli ?!", ve vytahu atd. ). Skoda ze jsi Sawiky nevidela, jestli budes na pragaci, tak ti je muzu smahnout ... ja se teda priznam, ze jsem kazdej Saw videl jenom jednou protoze ... hm, rekneme ze nemam rad krvavy horory a to co je mistama v Saw je opravdu, ale opravdu nechutny ... ale co, nechas se prekvapit
|
|
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: ne, 22.leden 2006, 23:53 |
|
|
|
Laserova mistnost .. pekny, asi ho to docela nastvalo nez ho to *******
Saw ... 1 zajimavy projekt, 2 zajimava myslenka (kdyz pochopite keci okolo)
Lost na AXN nekoukam (mod stary filmy), na DC taky ne .. ale to co je na Torrentehc je super. Uz dlouho si nekecali s Waltem po ICQ, co? Jinak pekny si to pauzovat a hledat hidden mise (jako treba zabery v security systemu - cerny oblak), ale dosti spoilerovani. Kouknete na to od zacatku, je to .. dobry. (dalsi info radeji resit v novem topicu, pokud jste taky Ztraceni)
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |