a nebo je jeste moznost mailovy konference a PGP klicu
to uz bys chtel po Beznem Frantovi Uzivateli moc. To co navrhoval Xsoft (heslo poslane mailem a pripojene k nicku), je podle me dostatecne snadne a bezpecne. Prece jen nedelame pres irc tajnou schuzi CIA.
31.3. bude ve 20h valna hromada na IRC
stahnete si mIRC (www.mirc.cz), spustte a napiste
/server irc.i.cz (pripoji na server)
/j #ddr_valna_hromada (pripoji na kanal)
/nick Sniper[5af21]
Co je na tom tezkyho?
Pokud by tohle nezvladli, pak pochybuju ze se umi prihlasit na foru a pustit stepmaniu.
Ani stahovanie mIRCu nie je vylozene nutne, su aj webchaty...
31.3. bude ve 20h valna hromada na IRC
stahnete si mIRC (www.mirc.cz), spustte a napiste
/server irc.i.cz (pripoji na server)
/j #ddr_valna_hromada (pripoji na kanal)
/nick Sniper[5af21]
Co je na tom tezkyho?
Pokud by tohle nezvladli, pak pochybuju ze se umi prihlasit na foru a pustit stepmaniu.
Ani stahovanie mIRCu nie je vylozene nutne, su aj webchaty...
ackoliv jako neclen do toho asi nemam co kecat, imho idelani by bylo to udelat uplne mimo SCON - budto DDMko nebo nekde venku v parku. Aspon prijdou jenom lidi co je to zajima a ne co se nahodou stavej na SCONu
podle me by bylo nejlepsi to udelat pozdeji, at to zbytecne nekoliduje s conem (k tomu ten vikend pravdeodobne vubec nebudu mit volno), kde a jakym zpusobem je celkem jedno.
Na SCON se nechystam - takze 1 nee
DDRko ci "venku" mi snad nevadi (jen to chce datum dostatecne predem!)
iRC ci tomu podobna nesmyslnost by asi sla - jen si nejsem jist zda se "vsichni" dokazeme sejit na onom programu v jednu dobu. Nehlede na to ze osobni setkani je lepsi nez "elektropokec"
no jo no. vyhoda terminu SConu ma byt v tom, ze se sem do prahy podivaji i lide, co by sem jinak nejeli.
Pokud ne SCon, pak je to uplne jedno, protoze lidi z brna nebo mozna uz i hradce sem nepojedou.
Zas neni problem dat termin sconu a sejit se v parku ... nemusime primo na akci
na rozhodnuti, kterou variantu zvolime navrhuji nasledne pouzit system alternativniho hlasu.
Co je to system alternativniho hlasu:
nevyplnite jen jednu volbu, ale preference (stejne jako ja).
sectou se hlasy na prvnim miste. pokud ma nejaka volba 50%, konci se
pokud nikdo nema 50%, skrtne se volba, ktera mela nejmene hlasu (porad jsme na 1. miste)
znovu se sectou hlasy na prvnim miste (nebo 2. pokud je prvni skrtnute). pokud ma nejaka volba 50%, konci se
pokud nikdo nema 50% .... takhle nejak to pokracuje.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.