|
| Ad Genius MaxFire G-08XU | |
| Genius podruhe | |
| A vubec | |
| Genius MaxFire G-08XU | |
Schovi
Newbie
|
|
Zaslal: ne, 3.duben 2005, 16:52 |
|
|
|
Filip-san napsal: | Takže po hromadném stavění jsme dospěli k názoru, že ten gamepad za 150 není zas tak ideální..
teda on je dobrý, ale snadno se pájením zničí - teplo nedělá dobře tomu ovládacímu prvku a ten potom vysílá pernamentní signál stisknutého tlačítka... |
To zas neni tak jiste. Buhvi co se stalo.
To moje (viz fotky) vydrzelo i zadelani do desky a pote to fungovalo ale az po prevozu to prestalo slapat.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Gilhad
Anonymní
|
Zaslal: so, 30.duben 2005, 6:42 |
|
|
|
Ten gamepad za 150 pouzivam taky, bez problemu, problemy ma moje stepmanie na linuxu, kdy nepravne indikuje ty dve osy jako dve tlacitka, a tudiz ja ma (skoro porad) zmacknute.
on ten ovladac padu VI, ze to jsou OSY, takze to bere tak, ze zmacknuto doprava=0, nezmacknuto =127 (stred) zmacknuto doleva=255, obdobne nahoru/dolu .... zatimco stepmania to vidi doprava!=0 tudiz stisknuto
Pro klasicky pad existuje patch gamecon.c, ktery to resi, pro USB jsem zatim nic nenasel .... ale zacal jsem to resit teprve vcera, takze to jeste nic moc neznamena .... stejne jsem pouzival ty tlacitka, nikoli osy, to az ted, kdy chci postavit plny 3x3 pad tak je tech 8 tlacitek malo ...
|
|
| | |
xg
Uživatel
|
|
Zaslal: út, 10.květen 2005, 17:26 |
|
|
|
Gilhad napsal: | Ten gamepad za 150 pouzivam taky, bez problemu, problemy ma moje stepmanie na linuxu, kdy nepravne indikuje ty dve osy jako dve tlacitka, a tudiz ja ma (skoro porad) zmacknute.
on ten ovladac padu VI, ze to jsou OSY, takze to bere tak, ze zmacknuto doprava=0, nezmacknuto =127 (stred) zmacknuto doleva=255, obdobne nahoru/dolu .... zatimco stepmania to vidi doprava!=0 tudiz stisknuto
Pro klasicky pad existuje patch gamecon.c, ktery to resi, pro USB jsem zatim nic nenasel .... ale zacal jsem to resit teprve vcera, takze to jeste nic moc neznamena .... stejne jsem pouzival ty tlacitka, nikoli osy, to az ted, kdy chci postavit plny 3x3 pad tak je tech 8 tlacitek malo ... |
provozuju stepmanii s timhle padem na linuxu a zadny problem nemam... tlacitka mam namapovany na tlacitka.. zbytek na nic.. a funguje to bezchybne.. (taky usb)
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 5
|
|
|
| |