Ja bych dal Maria. Otocil jsem prvni 4 dily, ale porad je proste Mario 1 klasika. Zajimavy co do 64k dali (tolik ma ta 1 ROMka). Taky jsem vic tamereny na Nintendo no.
Jinak priznivci maria by si meli najit AIR (takovy supertezky remake Maria vyuzivajicich bugu ve hre a podobne). Video s prubehem teto hry je moooc zajimave.
sonic byl pro me vzdycky dost narocnej na pohyb na rozdil od maria, ktery byl ze zacatku jenom hezky 2d a jenom se skakalo. sonic take byl na me moc rychlej. sbirani nejakych veci v sileny rychlosti mi fakt nejde. v mariu mel clovek cas na vse. taky jsem maria poznala drive a hrala jsem ho o hodne vice takze hlasuju pro Mario.
avsak Mario na GameCube je OTREEEESS...fuj. kdo se v tom ma vyznat. to jako muzu skakat vsemi smery? a obihat nejaky tocici se mic? blee....delaji pokracovani. vypada, ze je jeste vic v 3d nez predesla verze. a taky ty novy maria jsou strasne moc barevny. sonic si zanechava podivne barvy vicemene porad.
Mario RPG byla taky sranda. teda na hrani zas tak ne. ale celkem pekne.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.