|
| ICQ cisla - diskuze o peknych nebo kratkych ICQ UIN | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: po, 30.červenec 2007, 14:18 |
|
|
|
Coz takhle diskuzi i cislech na ICQ.
Nekdo by mohl chtit treba druhe ICQ, nebo si v ICQ zmenit cislo (pri zmene bude chvilku pouzivat obe, napise vsem lidem at si jej v lisu zmeni a po case prestane stare pouzivat).
Nove cislo ma 9 cislic, takze v tom pripade to chce vybrat nejake male.
Nebo si zjistit nejake starsi 6-8mi mistne cislo co nikdo nepouziva a zjistit k nemu heslo.
Jestli mate QIPa, zkuste si zaregistrovat nove ICQ. (zadate heslo a opisete obrazek, nic vic, mail to po vas nechce, akce na 5s).
Me to treba dneska vyhodilo tyhle cisla:
Account: 423295333 Password: --
Account: 437736868 Password: --
Muzeme tu udelat diskuzi a treba jestli nekdo nove cislo chce, tak muzeme nejake pekne najit.
Byl by zajem? Nebo tohle tema jen tak probrat?
|
|
| | |
| | |
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: út, 31.červenec 2007, 11:55 |
|
|
|
Pravda, tohle rusaci delaji celkem casto.
Ono uz jsem proto taky zmenil heslo na maximalni pocet znaku ( a dal do hesla i neco jineho nez jen A-Z.
Taky bych rad rekl, ze znamy ma 8mi mistne cislo (jako ja), ale mel tam naprosto trivialni heslo (kdyz to clovek zalozi pred 8-9 lety, tak opravdu o hesle moc nepremysli .. mozna). A jeden rus mu to sebral a chtel 40 dolaru. Ale druhy den mu ICQ vratil s tim, at si dava silnejsi cislo a nic nechtel. Ne vzdy to dopada spatne a netsinou si za to lide mohou sami (vetsinou, ale ne vzdy).
ICQ (QIP, ICQ x, miranda) v drtive vetsine kontakty (i historii) zalohuje, a contact list jde obnovit i na novem icq (chce to ale autorizaci).
Diky za nazor.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |