|
| Hudebni hry (na) Adviku 08 | |
NX-306
Uživatel
|
Zaslal: pá, 25.červenec 2008, 12:20 |
|
|
|
tak by se sem hodilo asi mozna napsat neco o hudebnich hrach na adviku, kdyz uz jsem o tom slysel tolik basnicek.
Rozdeleni stanovist
- Klasicke 4 panel hry jako je ITG, DDR, stepmania nebo mungyodance
- Pump It Up Pro (nebo mozna taky ne). Stabilni stanoviste.
- BEMANI mistnost - moznost zahrat si Beatmanii, Para Para, Guitar Freaks a tak dale.
Turnaje
ITG Turnaj (S'Tsung) - nedele odpoledne a bude to klasicky turnaj.
Dance Machine Turnaj (NX-306) - nejspise sobota odpoledne. vice informaci v Dance Machine threadu.
Beginner turnaje (kdo bude kolem) - nekolik jich bude, cas bude nejspise ohlasen na miste nebo predem
Advik tour
aneb celo advikova soutez o volne listky do tomboly na miste (a ne predem) najdete seznam vykonu, za ktere lze ziskat litsky do tomboly, napriklad dat pisnicku urovne 4 v beatmanii, nebo predvest nejaky hezky freestyle. Soutez konci zacatkem tomboly a veskere nevyhrane listky propadaji ve prospech orgu linie hudebnich her.
Dalsi program
Mensi turnajik v SoulCaluburu III na dance padu (NX-306) - aneb zadychat se da i jinak nez hranim tanecnich her -> este se uvidi
ITG/ITG2 Kviz (DDR Ostrava Alasak/Richi) - patek vecer
matathon - sobota dopoledne
tak vic me tedka nenapada, treba sem i neco doplnim. Veskere info (presny rozpis programu, disciplin pro Dance Machine nebo nebo vykonu pro listky do tomboly) najdete na stene vedle BEMANI mistnosti.
|
Naposledy upravil NX-306 dne so, 26.červenec 2008, 22:31, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
| | |
alasak
Uživatel
|
Zaslal: pá, 25.červenec 2008, 23:28 |
|
|
|
dalsi program
-zastituje richi a alaska
ITG musik quiz
- ukazte jak dobre znate ITG/ITG2 a vyhrejte
- patek vecer
musik games marathon
- predvedte sve vykony na prurezu hudebnimy hrami
- sobota dopoledne
casy budou jste upresneny prubezne zde
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
S'Tsung
Uživatel
|
Zaslal: po, 4.srpen 2008, 23:24 |
|
|
|
chtela bych podekovat vsem co pomohli, hlavne tedy NXovi, Centime, Pande a Loonymu. (zitra mu treba do prace vratim PS2^_^)
a jsem rada, ze jsem videla zase stare tvare ale take jsem rada i za ty nove, co se ukazali a ukazali, ze umi hrat.
a take bych pogratulovala vsem, co se zucastnili meho ITG turnaje a doufam, ze se libil.
|
|
| | |
Centime
Uživatel
|
Zaslal: út, 5.srpen 2008, 1:42 |
|
|
|
Tak mne nezbyva nez podekovat taktez vsem zucastnenym a hlavne tem, kteri mi povetsinu casu delali prijemnou spolecnost. Vycet osob by se vicemene opakoval predchozim prispevkum. Velky dik a velky obdiv patri take Trilenidovi, protoze toho zvladnul opravdu hodne... samozrejme s pomoci dalsich.
Verim, ze se dockame i pristiho rocniku.
No a tady si muzete prohlednout par mych fotek.
http://picasaweb.google.cz/rozehnalova.magda/AdvK2008
Jinak mam samozrejme i par videi, vcetne toho z kvizu a o to se pak nejak podelim.
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1
|
|
|
| |