Parametry PC : staci ti v podstate libovolny, alespon trochu "soucasny" PC ... to znamena procesor rekneme 1 GHz a vic, graficka karta GeForce 2 a vyse ... StepManie skutecne neni moc narocna a pokud nemas stroj stary vic jak 4-5 let tak to nebude problem.
co vsechno si musim sehnat krome padu a softwaru : krome padu a softwaru nepotrebujes skutecne nic dalsiho. Gamepad potrebuji pouze nase vyrabene hardpady - je to "spojka" mezi nasim bastlem a pocitacem, pokud mas ale pad napr. z PlayAsie tak z nej leze primo USB nebo ekvivalent
hodi se koupit tenhle pad ... : tenhle (dvoubaleni) ma od nas jeden clovek s nickem Deirh ... nemely by s tim byt vubec problemy protoze ma primo USB koncovku ... dvojbaleni jsem si z playasie kupoval taky a zalezi na tobe, jestli vyuzijes 2 pady (jestli chce hrat vic lidi, tak je to must-have, nez se furt stridat
je v brne nejaka "herna" nebo neco kde se muzu dozvedet info z prvni ruky : ja jsem z Prahy, takze nemuzu moc slouzit. Info z "prvni ruky" se urcite dozvis na stredecnich srazech (topic
tady)
kdyz je u padu napsane ze je kompatibilni jen s necim, je to problem pouze koncovky, nebo jeste neceho jinyho? : znamena to koncovku ... existuje spousta redukci, ktere v pripade nutnosti umozni pripojit i jinam ... nejznamejsi je asi DualShooter - ten umozuje pripojit az 2 PS2 pady k PC. Pripojit XboX pad k PC take jde, budto prepajenim koncovky nebo opet redukci
jak velke jsou asi tak softy - pro případ ze bych si je chtela dovezt cestou ze zahranici (nerada bych pak platila za zavazadlo vic nez za postovne) : softy se dodavaji slozene a ta krabice neni nejak enormne velka (kdyz jsem nakupoval z PlayAsie tak me postovne stalo snad 25$)
Jinak kdyz vybiras na PlayAsii ... tak hledej vlajecku EU u nazvu padu ... to znamena ze to pojede z nemecka a postovny je MNOHEM levnejsi a pres UPS to mas doma za 3-4 dny (vyzkouseno). Dal budes asi potrebovat songy, dobrej zacatek je
tady