Diskuze k jedne starsi hre: Space Channel 5 (SCH5)
Zacnu s prvnim dotazem - umi to nekdo rozchodit na PS emulatoru? Me porad blbne trochu grafika ale hlavne to nema zvuk, jen nejake efekty a to je naprd.
Na cem to emulujes?
Ja zkousel Dreamcastovou verzi, ale nedostal jsem to do hratelne podoby (hlavne mi chybi zpetna vazba z gamepadu prez forcefeedback).
Mimochodem - v japonstine to ma jeste lepsi hlasky (alespon na poslech - ne ze bych rozumel)
Emuluji na Pcsx2-0.9
Jinak jak to vypada s Dreamcast verzi? Tenhle system sel mimo me .. je problem jen s vykonem kompu, nebo nemaji zatim zadny poradny emulator?
Pro uplnost GBA verze mi emulovat jde, ale ma takovy casovani .. ze se to musi 10x loadovat nez to udelat presne. A je to na Part1 takze kvalita nic moc.
Ja mam komp jeste o tridu lepsi, s frameratem problem neni (nebo spis je - musel jsem "pretaktovat" dreamcastovy procesor aby to neslo moc rychle) (kdo zna ten emu, tak vi). Emulator je poradmy, nikoli vsak dokonaly. Tato hra si nedokonalosti nabira vrchovate.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.