DDR Portal Registrace Hledat FAQ Pravidla Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď Miranda / ICQ / Other - Connectivity error
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6

Mate problemy s konektivitou? eventuelne na jake platforme?
Nemam, vsecko jede v pohode
66%
 66%  [ 14 ]
ICQ se disconnectuje
14%
 14%  [ 3 ]
Miranda se disconnectuje
9%
 9%  [ 2 ]
Trilian se disconnectuje
0%
 0%  [ 0 ]
neco jineho nejede
9%
 9%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 21

Cloud DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 14.03.2005
Příspěvky: 2916
Bydliště: Praha Prosek
Citovat
Tak miranda pry nema problem (vsichni jsou online) a ted jsem se s qipem konecne dostal online taky.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele CloudOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyMSN MessengerICQ
WerK DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 31.05.2005
Příspěvky: 707
Bydliště: Fala Hay loading station
Citovat
jj uz to rychti
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele WerKOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Marty DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 22.09.2005
Příspěvky: 181
Citovat
... co je ale zajimave, ze to je selektivne na ucty - mam dva, ze stejneho systemu, jeden se chytne bez problemu a jede (chvili), druhy se ve stejny okamzik nechyta ... pak padnou oba ... pak zas ten druhy chvili jede a prvni ne ... no ... ja uz vim ... je to rozbity Very Happy
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele MartyOdeslat soukromou zprávu
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Založen: 25.07.2004
Příspěvky: 4714
Bydliště: Praha, Hostomice
Citovat
Cloud napsal:
Tak miranda pry nema problem (vsichni jsou online) a ted jsem se s qipem konecne dostal online taky.


Miranda ma problem taky Wink pripojuje se na stejne server. Potvrzuji z firmy, kde maji minimalne 2 mirandy.
Problem byl rano, ted je to ok.

A jinak na Jabber prechazet nebudu. Stejne tak mohu napsat at Jabberi prejdou na MSN, a MSN at jde na Writely.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xsoftOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Založen: 25.07.2004
Příspěvky: 4714
Bydliště: Praha, Hostomice
Citovat
Zase posledni dobou nejak blbne, co?
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xsoftOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
S'Tsung DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 26.07.2004
Příspěvky: 2218
Bydliště: Praha
Citovat
nevim co se deje ale je to druhy den, co mam problemy s ICQ teda docela nehorazny....
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele S'TsungOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyYahoo MessengerMSN MessengerICQ
NX-306 DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 05.04.2006
Příspěvky: 740
Bydliště: somewhere in the Void
Citovat
me QiP for PDA funguje porad stejne blbe Smile) zadna zmena
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele NX-306Odeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Založen: 25.07.2004
Příspěvky: 4714
Bydliště: Praha, Hostomice
Citovat
Kdyby dneska nahodou taky nekomu nenajel QIP 8060 a nova 8070 mu nesla sosnout, tak ma na download.pocitac.com mirror.
(nejak se menily protokoly). qip.ru byla v pred hodinou docela dost pretizena.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xsoftOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Založen: 25.07.2004
Příspěvky: 4714
Bydliště: Praha, Hostomice
Citovat
Je na case udelat starym protokolum papa (5.1).
Jinak receno QIP 2005 nejede (ale to by mel resit novejsi patch .. az bude), QIP Infium jede (novejsi).
Mirandy vypadaji taky v pohode (jak ktere).

.. a ... to je asi tak vse.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xsoftOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
MaJJ DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 12.09.2008
Příspěvky: 71
Bydliště: Jablunkov
Citovat
ze bych se vratil k Digsby? QIP me vypadl z provozu, ikdyz je to infium. digsby fungovalo skvele, melo ale problem, ze sem tam odesilalo zpravy dvakrat. treba to uz je vyresene Smile

EDIT pro NXe: jo, taky jsem nainstaloval 9020 a už funguje ...


Naposledy upravil MaJJ dne út, 9.prosinec 2008, 22:51, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele MaJJOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
NX-306 DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 05.04.2006
Příspěvky: 740
Bydliště: somewhere in the Void
Citovat
Starsi QIP Infium taky nejde, chce to posledni 9020. nevim jak "mezi" buildy 9012 a 9018 ale 9010 mi dneska nejel.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele NX-306Odeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
xsoft DDR portal
Admin
Admin

Založen: 25.07.2004
Příspěvky: 4714
Bydliště: Praha, Hostomice
Citovat
A je to, fixy jsou uz venku (na normalni i infium verzu). Kdyby nekdomu neslo stahnout, tady mate mirror.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xsoftOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora
Uživatelé tohoto fóra doporučují produkty
rare-items.cz

xsoft DDR portal
Admin
Admin

Založen: 25.07.2004
Příspěvky: 4714
Bydliště: Praha, Hostomice
Citovat
A mame zase po protokolu velebnosti
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele xsoftOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Miranda / ICQ / Other - Connectivity error
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 6 z 6  

  
  
 Zaslat odpověď  

authoritybacklinks.com - Ressources et information concernant authoritybacklinks Resources and Information.
Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © Czech DDR forum v3.9 (Xsoft | unlockedArcade)