DDR Portal Registrace Hledat FAQ Pravidla Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Zaslat odpověď Miranda / ICQ / Other - Connectivity error
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6  Další

Mate problemy s konektivitou? eventuelne na jake platforme?
Nemam, vsecko jede v pohode
66%
 66%  [ 14 ]
ICQ se disconnectuje
14%
 14%  [ 3 ]
Miranda se disconnectuje
9%
 9%  [ 2 ]
Trilian se disconnectuje
0%
 0%  [ 0 ]
neco jineho nejede
9%
 9%  [ 2 ]
Celkem hlasů : 21

Miranda / ICQ / Other - Connectivity error
Bee_Boo DDR portal
Pad builder
Pad builder

Založen: 17.02.2005
Příspěvky: 1765
Bydliště: Šumperk/Nový Malín/ a uz zase docasne Brno
Citovat
Poslednich par dni se setkavam s dost zasadnimy vypadky pripojeni ICQ protokolu pres mirandu, nekdo dalsi s temito zkusenostmi?
Na mirandim foru neni tohle popsane, dela to i lidem s ICQ nebo jen miranda userum (vim ze nejsem sam kdo ma problemy)
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Bee_BooOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Cloud DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 14.03.2005
Příspěvky: 2916
Bydliště: Praha Prosek
Citovat
Jedu pres QIP a nemam vubec zadny problemy.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele CloudOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyMSN MessengerICQ
S'Tsung DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 26.07.2004
Příspěvky: 2218
Bydliště: Praha
Citovat
Mam stejne problemy. miranda se mi proste bez niceho odpoji ale dela jako ze je pripojena. myslim, ze s tim melo vice lidi problem (tak se jelo pres skype)
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele S'TsungOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyYahoo MessengerMSN MessengerICQ
Bee_Boo DDR portal
Pad builder
Pad builder

Založen: 17.02.2005
Příspěvky: 1765
Bydliště: Šumperk/Nový Malín/ a uz zase docasne Brno
Citovat
S'Tsung napsal:
Mam stejne problemy. miranda se mi proste bez niceho odpoji ale dela jako ze je pripojena. myslim, ze s tim melo vice lidi problem (tak se jelo pres skype)

Prave resim co s tim, zkousim finty s protokolama, ale ale :/ zkusim jeste jinej klient a uvidim.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Bee_BooOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
WerK DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 31.05.2005
Příspěvky: 707
Bydliště: Fala Hay loading station
Citovat
Gaim - Linux - no problem
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele WerKOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Bee_Boo DDR portal
Pad builder
Pad builder

Založen: 17.02.2005
Příspěvky: 1765
Bydliště: Šumperk/Nový Malín/ a uz zase docasne Brno
Citovat
Tak to resi novej release mirandy 4.0.3 s nim se to chova daleko prijemneji (zatim) Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Bee_BooOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Ertai DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 19.09.2004
Příspěvky: 486
Bydliště: Fala enclave Litomerice
Citovat
s normalnim icq 5 se to tak 1x tejdne bezne bezduvodne odpoji
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele ErtaiOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Centime DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 22.07.2005
Příspěvky: 500
Bydliště: Brno
Citovat
Jak jsem rikala:"Dokud to jede, nema se na to sahat." A ja blbec jsem stahla novou Mirandu...je to nejake...no, jak bych to rekla...
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele CentimeOdeslat soukromou zprávuICQ
Bee_Boo DDR portal
Pad builder
Pad builder

Založen: 17.02.2005
Příspěvky: 1765
Bydliště: Šumperk/Nový Malín/ a uz zase docasne Brno
Citovat
No tak jsem nalezl problem a tim je muj provider, sice zkvalitnuje sluzby ale zjevne seznal, ze jsem zavisly na komunikaci pres ICQ takze me omezuje na pul hodiny denne (kdyz to dobre jde) tim padem je to cele pos... takze kdyz mi nekdo bude neco chtit tak ma smulu, nebo telefon.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Bee_BooOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora
Hledáte kvalitní pad
pro opravdové hráče?
Je tu rare-items.cz

Astro DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 15.03.2006
Příspěvky: 86
Bydliště: Praha 10 (Petrovice)
Citovat
Joooo není nad jabber, konkrétně klient gajim
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele AstroOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyYahoo MessengerMSN MessengerICQ
Sheila DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 12.04.2005
Příspěvky: 787
Bydliště: Praha 5
Citovat
mno ja mela ICQ5 ale jednou se mi to nejka nechtelo nahodit (vzycky to napsalo jako ze se pripojuje a pak to nahlasilo nejakou chybu) mno chvili jsem to zkousela (takovy akce jako treba reinstalace) a pak jsem se tak nejak nastvala a stahla jsem si mirandu.... a ta mi zatim jede bez problemu...
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SheilaOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Sniper DDR portal
Support team
Support team

Založen: 16.09.2005
Příspěvky: 827
Bydliště: Praha (Roztyly)
Citovat
gaim - linux slackware 10.2 + nejnovejsi updaty - uz bez problemu, minulej tejden to trchu padalo (i kdyz bych to spis pripisoval providerovi)
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SniperOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Takahashi DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 04.01.2006
Příspěvky: 103
Citovat
Miranda beta testovaci verze 4.1.2 bez problemu
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele TakahashiOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyAOL Instant MessengerYahoo MessengerMSN MessengerICQ
Marty DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 22.09.2005
Příspěvky: 181
Citovat
...


Naposledy upravil Marty dne čt, 22.červen 2006, 14:10, celkově upraveno 1 krát.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele MartyOdeslat soukromou zprávu
Takahashi DDR portal
Uživatel
Uživatel

Založen: 04.01.2006
Příspěvky: 103
Citovat
Nefim marty takove divne to je ted zrovna testuju dalsi mirandu s ICQ protokolem uz 3.6.15 a taky tika jako svycarske budiky sice je pravda ze sem hodne promazal contact list .... ale i tak nikdy sem nemal s vypinanim ICQ protokolu u mirky spise me zlobil vic AIM a MSN protokol. No a jelikoz mam WiFinu tak to vetsinou chcipne vse najednou ^_~
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele TakahashiOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyAOL Instant MessengerYahoo MessengerMSN MessengerICQ
Miranda / ICQ / Other - Connectivity error
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.
Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.
Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny  
Strana 1 z 6  

  
  
 Zaslat odpověď  

authoritybacklinks.com - Ressources et information concernant authoritybacklinks Resources and Information.
Powered by phpBB © phpBB Group
Design by phpBBStyles.com | Styles Database.
Content © Czech DDR forum v3.9 (Xsoft | unlockedArcade)