|
Zlepšujete se díky tomuto topicu? |
Ano |
|
20% |
[ 5 ] |
Snad ano |
|
24% |
[ 6 ] |
Ne |
|
24% |
[ 6 ] |
Nevím |
|
16% |
[ 4 ] |
Nejsem začátčník, tak toto nepotřebuji |
|
16% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 25 |
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
Bee_Boo
Pad builder
|
Zaslal: ne, 2.říjen 2005, 1:05 |
|
|
|
Ja snad zacnu psat reporty z sumperskych VSS minisrazu u me doma, to je vzdycky narez
Zatim sem davam screeny kde jsem neco hral a zadarilo se, vestinou jsem ja ten hard a to druhe se pokusim upresnit vzdy
End of the Century ten light je tusim caslaw, desne se mu ten song libi, je udajne "desne ujetej" (song, nikoliv caslaw)
NeoMAX bwhahaha, sice to byla dobra prezivacka misty ale song je to proste krasnej, ten standard je Zombhak, oba jsme si to celkem uzivali a ono tohle
Do It All Night Moje AA fullcombo a Zombhakovo Ccko
DDR Extreme Nonstop Megamix krasny nazev , ten standard jsem dal ja, ale Drop-Out mi dal zabrat jako vzdycky, ke konci jsem pres pot temer nevidel, nemit celenku nevim nevim druhej player je Ken, nevedel do ceho jde, zatim dava tak 5-6 light byl to podraz, priznavam, ale tak do desate minuty se drzel Pak F a ke konci to za nej prevzal Zomb (to je ten posledni F zub).
|
|
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 25 z 40
|
|
|
| |