DDR Portal Registrace Hledat FAQ Pravidla Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Poledne useri
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 16, 17, 18  Další
Scarlett DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Laughing Scárlett se musí pochlubit! Konečně jí jde pad! Takže už dvě hodiny v kuse hopsá, vůbec jí to nejde a má pocit, že pad odvaří Sad šipka dolu
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele ScarlettOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
stribro DDR portal
Support team
Support team

Citovat
Odvareni padu je take uspech... ganbatte.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele stribroOdeslat soukromou zprávuICQ
Scarlett DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
a co je na tom tak úspěšného? : Cool
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele ScarlettOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Sheila DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
tak ted jsem se vratila z krusnych hor, kde jsme travili tyden jizdami na kole... a docela mi odesly kolena, tak si je asi pujdu protahnout na pad... nez se ztrati uplne Wink
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SheilaOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Scarlett DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Cool To jsi měla krásný počasí....já už dneska asi doskákala hodina a půl stačila Twisted Evil
Cloud DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Tak jsem dneska dokoukal Full Metal Alchemist. Obavam se ze jsem lepsi anime jeste nevide, snad krome evangelionu a Ranmy, ale ve svem zanru...jednoznacne nejlepsi.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele CloudOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyMSN MessengerICQ
Bee_Boo DDR portal
Pad builder
Pad builder

Citovat
Ono je taky na prvnim miste na anidb opravnene Wink sice jsem ho jeste nevidel, ale to neznamena ze ho nekdy neuvidim, ale spis ne protoze me z tohohle zanru vylecil naruto Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Bee_BooOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Cloud DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Bee_Boo napsal:
Ono je taky na prvnim miste na anidb opravnene Wink sice jsem ho jeste nevidel, ale to neznamena ze ho nekdy neuvidim, ale spis ne protoze me z tohohle zanru vylecil naruto Smile

Naruta jsem zase nevidel ja, takze taky nemuzu soudit.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele CloudOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyMSN MessengerICQ
Bee_Boo DDR portal
Pad builder
Pad builder

Citovat
Jestli se na nej chces podivat tak koukni prvni hlavni linii, tzn asi 70 dilu a pak zapomen ze to ma nejake dalsi dily, neuveritelne to zpackali Sad a to jsem cekal ze se to zlepsi, zapichl jsem to nekde u dilu 150 s tim ze tu mentalni torturu nemam zapotrebi.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Bee_BooOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Cloud DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Bee_Boo napsal:
Jestli se na nej chces podivat tak koukni prvni hlavni linii, tzn asi 70 dilu a pak zapomen ze to ma nejake dalsi dily, neuveritelne to zpackali Sad a to jsem cekal ze se to zlepsi, zapichl jsem to nekde u dilu 150 s tim ze tu mentalni torturu nemam zapotrebi.

Aha, to zni jako dlouha serie, i kdyz ono to vypada docela podobne s Bleachem, nekde u 50 dilu se to zacina kazit.
Bee_Boo DDR portal
Pad builder
Pad builder

Citovat
Bleach se nezacal kazit ale dohnal mangu, tudiz to zacali plnit fillerama o kvalite bidne az nulove, vcetne toho ze to snad zacal kreslit nekdo jinej bo se to neuveritelne zhorsilo...
SneG DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
add Naruto:
Vychazi kazdy ctvrtek ( pokud se teda nechysta dvoudil to pak vyjde o tejden pozdeji) . Ted by mel vyjit 196. dil a pokud mas rad hoodne moc filleru, klidne se na nej podivej XD
Ja to vydrzim a slepe doufam, ze fillery jednoho dne skonci a bude konecne poradny pribeh.
Doufam, ze driv neskoncim ja . ^__^
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SneGOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
stribro DDR portal
Support team
Support team

Citovat
Ja to vzdal uz u nejakeho 145. dilu, kdy jsem malem usnul a spadl ze zidle. Nekde kolem 150. dilu jsem se zacal obavat, aby Naruto neskoncil jako Kenshin, ted mam pocit, ze to spis vypada na Dragonball. Ale nastesti tu je porad manga, diky ktere se pribeh posouva dal...
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele stribroOdeslat soukromou zprávuICQ
Cloud DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
stribro napsal:
Ja to vzdal uz u nejakeho 145. dilu, kdy jsem malem usnul a spadl ze zidle. Nekde kolem 150. dilu jsem se zacal obavat, aby Naruto neskoncil jako Kenshin, ted mam pocit, ze to spis vypada na Dragonball. Ale nastesti tu je porad manga, diky ktere se pribeh posouva dal...

Jsem vazne rad, ze Rumiko Takahashi dela poradne pribehy. Kdyz jsem se koukal na nejaky 150. dil Ranmy, tak jsem nemel pocit fileru ani trochu.
Cloud DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Tak a jsme doma...
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora
Hledáte kvalitní pad
pro opravdové hráče?
Je tu rare-items.cz

Poledne useri