tak ted jsem se vratila z krusnych hor, kde jsme travili tyden jizdami na kole... a docela mi odesly kolena, tak si je asi pujdu protahnout na pad... nez se ztrati uplne
Tak jsem dneska dokoukal Full Metal Alchemist. Obavam se ze jsem lepsi anime jeste nevide, snad krome evangelionu a Ranmy, ale ve svem zanru...jednoznacne nejlepsi.
Zaslal: út, 1.srpen 2006, 22:08
Ono je taky na prvnim miste na anidb opravnene sice jsem ho jeste nevidel, ale to neznamena ze ho nekdy neuvidim, ale spis ne protoze me z tohohle zanru vylecil naruto
Ono je taky na prvnim miste na anidb opravnene sice jsem ho jeste nevidel, ale to neznamena ze ho nekdy neuvidim, ale spis ne protoze me z tohohle zanru vylecil naruto
Naruta jsem zase nevidel ja, takze taky nemuzu soudit.
Zaslal: st, 2.srpen 2006, 10:43
Jestli se na nej chces podivat tak koukni prvni hlavni linii, tzn asi 70 dilu a pak zapomen ze to ma nejake dalsi dily, neuveritelne to zpackali a to jsem cekal ze se to zlepsi, zapichl jsem to nekde u dilu 150 s tim ze tu mentalni torturu nemam zapotrebi.
Jestli se na nej chces podivat tak koukni prvni hlavni linii, tzn asi 70 dilu a pak zapomen ze to ma nejake dalsi dily, neuveritelne to zpackali a to jsem cekal ze se to zlepsi, zapichl jsem to nekde u dilu 150 s tim ze tu mentalni torturu nemam zapotrebi.
Aha, to zni jako dlouha serie, i kdyz ono to vypada docela podobne s Bleachem, nekde u 50 dilu se to zacina kazit.
Zaslal: st, 2.srpen 2006, 16:02
Bleach se nezacal kazit ale dohnal mangu, tudiz to zacali plnit fillerama o kvalite bidne az nulove, vcetne toho ze to snad zacal kreslit nekdo jinej bo se to neuveritelne zhorsilo...
add Naruto:
Vychazi kazdy ctvrtek ( pokud se teda nechysta dvoudil to pak vyjde o tejden pozdeji) . Ted by mel vyjit 196. dil a pokud mas rad hoodne moc filleru, klidne se na nej podivej XD
Ja to vydrzim a slepe doufam, ze fillery jednoho dne skonci a bude konecne poradny pribeh.
Doufam, ze driv neskoncim ja . ^__^
Ja to vzdal uz u nejakeho 145. dilu, kdy jsem malem usnul a spadl ze zidle. Nekde kolem 150. dilu jsem se zacal obavat, aby Naruto neskoncil jako Kenshin, ted mam pocit, ze to spis vypada na Dragonball. Ale nastesti tu je porad manga, diky ktere se pribeh posouva dal...
Ja to vzdal uz u nejakeho 145. dilu, kdy jsem malem usnul a spadl ze zidle. Nekde kolem 150. dilu jsem se zacal obavat, aby Naruto neskoncil jako Kenshin, ted mam pocit, ze to spis vypada na Dragonball. Ale nastesti tu je porad manga, diky ktere se pribeh posouva dal...
Jsem vazne rad, ze Rumiko Takahashi dela poradne pribehy. Kdyz jsem se koukal na nejaky 150. dil Ranmy, tak jsem nemel pocit fileru ani trochu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.