|
Zlepšujete se díky tomuto topicu? |
Ano |
|
20% |
[ 5 ] |
Snad ano |
|
24% |
[ 6 ] |
Ne |
|
24% |
[ 6 ] |
Nevím |
|
16% |
[ 4 ] |
Nejsem začátčník, tak toto nepotřebuji |
|
16% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 25 |
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
hramrach
Uživatel
|
Zaslal: po, 1.leden 2007, 21:53 |
|
|
|
hmm, tak ja zkousim tapat na mem xuxapadu.
Kdyz mam dobry den, tak dam nejake nebo C nebo D. Co si vzpominam tak Butterly a ViennaCore.
U tech nebo vetsinou nestiham sledovat, kam padaj sipky, nebo chvili stiham sledovat kam padaj, ale po chvili prestanu stihat tam slapat.
No chtel jsem trochu zatapat o Vanocich, ale celou dobu me bolela noha, tak z toho nic nebylo
No, tak nekdy priste
Taky nevim, jakej skin do StepManie. V 3.9 se mi ten defaultni nelibi, pouzivam Nocturnal Dream. Ale to hodnoceni je nic moc, a pri failed se vubec neukaze. A skiny se prepinaj strasne blbe. Vzdycky to po prepnuti spadne, takze se musi rucne editovat ini, a pak znova pustit. StepManie 4.0 cvs ma sice spoustu cool featur, a ten default skin uz taky neni tak hroznej, ale zase v ni nefungujou zadny jiny skiny (aspon co sem zkousel).
|
|
| | |
| | |
Robot2037
Uživatel
|
Zaslal: út, 2.leden 2007, 11:29 |
|
|
|
hramrach napsal: | hmm, tak ja zkousim tapat na mem xuxapadu.
Kdyz mam dobry den, tak dam nejake nebo C nebo D. Co si vzpominam tak Butterly a ViennaCore.
U tech nebo vetsinou nestiham sledovat, kam padaj sipky, nebo chvili stiham sledovat kam padaj, ale po chvili prestanu stihat tam slapat.
No chtel jsem trochu zatapat o Vanocich, ale celou dobu me bolela noha, tak z toho nic nebylo
No, tak nekdy priste
Taky nevim, jakej skin do StepManie. V 3.9 se mi ten defaultni nelibi, pouzivam Nocturnal Dream. Ale to hodnoceni je nic moc, a pri failed se vubec neukaze. A skiny se prepinaj strasne blbe. Vzdycky to po prepnuti spadne, takze se musi rucne editovat ini, a pak znova pustit. StepManie 4.0 cvs ma sice spoustu cool featur, a ten default skin uz taky neni tak hroznej, ale zase v ni nefungujou zadny jiny skiny (aspon co sem zkousel). |
jestli muzu poradit, tak zkus hrani na klavesnici, to pomaha zlepsovat cteni sipek, prstama taky reagujes lepe nez nohama (teda jak kdo) a zkusit treba i nejaky speed mod, treba 2x nebo 3x (nevim na jakou rychlost tancujes).
co se tyce skinu, ja sem propagator ITG, takze bud si muzes stahnout Groove 2.x theme pro SM 3.95 CVS a nebo rovnou ITG PC.
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 32 z 40
|
|
|
| |