|
Zlepšujete se díky tomuto topicu? |
Ano |
|
20% |
[ 5 ] |
Snad ano |
|
24% |
[ 6 ] |
Ne |
|
24% |
[ 6 ] |
Nevím |
|
16% |
[ 4 ] |
Nejsem začátčník, tak toto nepotřebuji |
|
16% |
[ 4 ] |
|
Celkem hlasů : 25 |
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
Robot2037
Uživatel
|
Zaslal: út, 16.leden 2007, 23:01 |
|
|
|
Dneska sem po 3 mesicich opet navstivil arkadu a byl to muj nejvetsi zivotni propadak. Byli tam sem mnou jeste 2 kluci (jeden je ten mikodrak co se v jednom tematu ptal kdo chodi na arkadu na novodvorskou). Ta arkada je proste spatne synchronizovana, to mi nikdo nevymluvi, moje presnost byla ta tam, daval sem vetsinou samy greaty. Dokonce sem si musel sundat boty aby mi to slo aspon trosku lepe. Zato klukum to slo dost pekne, protoze byli na arkadu zvykli (tancovali s barem), na tech fotkach moc dobre vysledky nemaji, ale to jen zkouseli hardy kdyz sem si je daval ja, treba na ty pisnicce July na medium me porazili. Takze robot tam byl za uplneho amatera. 3x hanba robotovi!!! prikladam fotky (ja sem vzdy ten v pravo) a musim si jit spravit naladu na svuj cerveny trinpad. sem teda dost zklamany, myslel sem si ze uz mi to docela jde
Bend your Mind - Medium
Lemmings on the Run - Hard
The Beginning - Hard
Romeo & Juli8 - Expert
Euphoria - Hard
Remember December - Hard
July - Medium
The Game - Hard
|
Naposledy upravil Robot2037 dne st, 17.leden 2007, 10:51, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
| | |
| | |
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Srandista
Uživatel
|
Zaslal: st, 17.leden 2007, 14:38 |
|
|
|
Scarlett napsal: | Robot2037: a na čem ty hopsáš? )
Kirara: wow, takovýhle výslekdy mít já, tak jsem nejšťastnější žena na světě... moc pěkné |
Trenuj a dockas sa... Tiez som svojej doby na CS s otvorenou pusou kukal, co dokaze S'Tsung, X alebo Bee_Boo... Ale, myslim si, ze uz som ovela dalej, ako som bol, a to len vdaka treningu, bo zda sa, ze na DDR nie som rodeny talent...
Inak, ako tu uz Robot2037 viac krat spominal, skace ako kazdy normalny clovek (sorry, ja som si to nemohol odpustit) na ITG... Sice nie na originalnom, ale predsa
|
|
| | |
| | |
Robot2037
Uživatel
|
Zaslal: st, 17.leden 2007, 15:29 |
|
|
|
Scarlett napsal: | Robot2037: a na čem ty hopsáš? ) |
myslis jaky mam pad? mam trinpad, vcera sem to zrovna psal. "oslapal" sem si trinpad na CZ DDR narozeninach a zalibil se mi (hlavne sem mel uz pocit ze potrebuju hardpad abych se mohl dale vyvijet) a tak sem si ho poridil.
pokud myslis program, tak ITG PC ale se stepchartama z arkady, viz toto tema.
Chce to opravdu trenovat, trenovat a trenovat, jak pise srandista. vzdy nejaky song o neco tezsi nez normalne zvladas.
Cloud: proc bych je mel vypinat? vzdyt sme se tady o par stranek zpet bavili o tom ze by si je kirara mel zapnout aby se ukazalo jak dobre mu to jde. A Navic ani nevim kde se to dela, ja se se stepmanii moc nekamaradim. Ale tak kdyz vypnu marvelous, tak ty vysledky budou jeste lepsi, ne?
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 34 z 40
|
|
|
| |