DDR Portal Registrace Hledat FAQ Pravidla Seznam uživatelů Uživatelské skupiny Přihlášení  
Toto téma je zamknuto, nemůžete zde přidávat odpovědi ani upravovat své příspěvky! Nase zacatky a zlepsujeme se
Jdi na stránku Předchozí  1, 2, 3 ... 33, 34, 35 ... 38, 39, 40  Další

Zlepšujete se díky tomuto topicu?
Ano
20%
 20%  [ 5 ]
Snad ano
24%
 24%  [ 6 ]
Ne
24%
 24%  [ 6 ]
Nevím
16%
 16%  [ 4 ]
Nejsem začátčník, tak toto nepotřebuji
16%
 16%  [ 4 ]
Celkem hlasů : 25

Robot2037 DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
vsak snaha se taky pocita a nahodou kdyz se kouknes o par stranek zpet, tak moje zacatky hardu byly horsi nez tvoje. je to jen o treningu a ted uz to bude jen lepsi a lepsi, uvidis. Smile
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Robot2037Odeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Cloud DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Robot2037 napsal:
vsak snaha se taky pocita a nahodou kdyz se kouknes o par stranek zpet, tak moje zacatky hardu byly horsi nez tvoje. je to jen o treningu a ted uz to bude jen lepsi a lepsi, uvidis. Smile

Tak ty dve hvezdy si dam asi jindy a prechazim na denni cviceni, jinak to vazne nema cenu. Ten trenink bez baru je vazne sila a zjistil jsem jak moc mi pomohli tanecni. Bez rovnejch zad to nejde:)

Robote jinak mas daleko rychlejsi start nez skoro vsichni ostatni a me se to fakt libi, v tyhle fazi ti neporadim proste pojd se mnou a cvic Smile

Scarlett ty taky Smile

Tak dnesni

a celkovy

Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele CloudOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyMSN MessengerICQ
Robot2037 DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Cloud napsal:
Robote jinak mas daleko rychlejsi start nez skoro vsichni ostatni a me se to fakt libi, v tyhle fazi ti neporadim proste pojd se mnou a cvic Smile

jo diky za podporu, ale ja denni trening uz davno praktikuju (od narozenin), denne nejmene 2 hodiny, uz sem to psal v prislusnem tematu.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele Robot2037Odeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Scarlett DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
děkuju...snažím se, potím se Smile)) ťapu jak můžu
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele ScarlettOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Robot2037 DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Dneska sem po 3 mesicich opet navstivil arkadu a byl to muj nejvetsi zivotni propadak. Byli tam sem mnou jeste 2 kluci (jeden je ten mikodrak co se v jednom tematu ptal kdo chodi na arkadu na novodvorskou). Ta arkada je proste spatne synchronizovana, to mi nikdo nevymluvi, moje presnost byla ta tam, daval sem vetsinou samy greaty. Dokonce sem si musel sundat boty aby mi to slo aspon trosku lepe. Zato klukum to slo dost pekne, protoze byli na arkadu zvykli (tancovali s barem), na tech fotkach moc dobre vysledky nemaji, ale to jen zkouseli hardy kdyz sem si je daval ja, treba na ty pisnicce July na medium me porazili. Takze robot tam byl za uplneho amatera. 3x hanba robotovi!!! prikladam fotky (ja sem vzdy ten v pravo) a musim si jit spravit naladu na svuj cerveny trinpad. sem teda dost zklamany, myslel sem si ze uz mi to docela jde Sad

Bend your Mind - Medium

Lemmings on the Run - Hard

The Beginning - Hard

Romeo & Juli8 - Expert

Euphoria - Hard

Remember December - Hard

July - Medium

The Game - Hard

Naposledy upravil Robot2037 dne st, 17.leden 2007, 10:51, celkově upraveno 1 krát.
Cloud DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Jen tak mimochodem, oni ty pad na arkade taky nefungujou uplne nejlip a ITG by se melo hrat spravne na necem uplne jinym (a navic poprvy je to vzdycky hruza:))
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele CloudOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailZobrazit autorovy WWW stránkyMSN MessengerICQ
Seqoy DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Jako my tam byli v nedeli taky a hruza, se samyma greatama muzu potvrdit a to davam na tech vecech 85 - 90%. A taky jsem hrala bez bot, v nich to neslo uz vubec.
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SeqoyOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mailICQ
Kirara DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Tak nadešel čas, abych se zase taky podělil... nechtělo se mi kontrolovat, které výkony už jsem ukazoval tak to postnu z jedné vody načisto a příště už to bude zřejmé (jinak malý hint, novější poznáte podle zaplých marvelousů).

Bohužel dospěl jsem už do smutné fáze kdy SDG ba ani FGC nedám jednoduše kvůli padu... na těch 400 šipkách se prostě i při perfektním soustředění jeden či dva boo/miss objeví a s tím já už bohužel nic nenadělám... následkem toho mě to přestává motivovat protože pěkných viditelných ocenění už nedosáhnu a obvykle strávím odpoledne mořením se s jedním songem zkoušíc jestli pad nebude mít nějakou světlou chvilku. Koho by to bavilo? Asi se budu muset naučit ignorovat missy a jen si počítat greaty a perfekty a nebo vůbec nehrát na hi-score pokud na to nemám úplně zanevřít.

Rád bych, ale při této příležitosti oslavně uvedl, že jsem zpozoroval významný pokrok v mé fyzické kondici. Nepamatuji, že bych kdy ve svém životě doběhl z domů na kraj ulice a začínám si připadat jako postrach škodolibých řidičů MHD, kteří přede mnou už nestíhají zavírat dveře ^_^ Za všechno vděčím DDR.

HEAVY

Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele KiraraOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyAOL Instant MessengerYahoo MessengerMSN MessengerICQ
Cloud DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Ty vysledky jsou super. Jsem hrozne rad ze posledni dobou hraje aktivne tolik lidi. Pekne se to rozjelo:)
Robot2037 DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
jo dost se to tu rozjelo. Koukam ze kirara tancuje pekne. jediny co me vadi je to AA v ITG skinu, to je jak pest na oko Very Happy

ja jeste neco prihodim. vcera jak sem byl rozladen z vysledku arkady, tak sem po strasne dlouhe dobe zapnul klasickou stepmanii abych zkusil jak obstojim na defaultni skin a takovy ten klasicky defaultni noteskin (ktery se mi zda naprosto neprehledny) a SM timing. Nebylo to nakonec zase tak zle. Proste pokud ma song spravne sladene sipky s hudbou, tak nemam zadny problem. Jenze na te arkade to tak neni.

Scarlett DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Robot2037: a na čem ty hopsáš? Smile)

Kirara: wow, takovýhle výslekdy mít já, tak jsem nejšťastnější žena na světě... Cool moc pěkné thumbsup
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele ScarlettOdeslat soukromou zprávuZobrazit autorovy WWW stránkyICQ
Srandista DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Scarlett napsal:

Kirara: wow, takovýhle výslekdy mít já, tak jsem nejšťastnější žena na světě... Cool moc pěkné thumbsup

Trenuj a dockas sa... Tiez som svojej doby na CS s otvorenou pusou kukal, co dokaze S'Tsung, X alebo Bee_Boo... Ale, myslim si, ze uz som ovela dalej, ako som bol, a to len vdaka treningu, bo zda sa, ze na DDR nie som rodeny talent...

Inak, ako tu uz Robot2037 viac krat spominal, skace ako kazdy normalny clovek (sorry, ja som si to nemohol odpustit) na ITG... Sice nie na originalnom, ale predsa Razz
Zobrazit informace o autoroviHledat všechny příspěvky od uživatele SrandistaOdeslat soukromou zprávuOdeslat e-mail
Cloud DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Robote jinak doporucuju, kdyz hrajes DDR. VYpni si marvelous. (normalni ddr nastaveni)
Robot2037 DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Scarlett napsal:

myslis jaky mam pad? mam trinpad, vcera sem to zrovna psal. "oslapal" sem si trinpad na CZ DDR narozeninach a zalibil se mi (hlavne sem mel uz pocit ze potrebuju hardpad abych se mohl dale vyvijet) a tak sem si ho poridil.

pokud myslis program, tak ITG PC ale se stepchartama z arkady, viz toto tema.

Chce to opravdu trenovat, trenovat a trenovat, jak pise srandista. vzdy nejaky song o neco tezsi nez normalne zvladas.

Cloud: proc bych je mel vypinat? vzdyt sme se tady o par stranek zpet bavili o tom ze by si je kirara mel zapnout aby se ukazalo jak dobre mu to jde. A Navic ani nevim kde se to dela, ja se se stepmanii moc nekamaradim. Ale tak kdyz vypnu marvelous, tak ty vysledky budou jeste lepsi, ne?
^RimmeR^
Bot fora
Bot fora
Hledáte kvalitní pad
pro opravdové hráče?
Je tu rare-items.cz

Scarlett DDR portal
Uživatel
Uživatel

Citovat
Robot2037: ah, promiň... To já to všechno na softecch :-/

Srandista: snažím se, pracuju.... Smile
Nase zacatky a zlepsujeme se