|
Jakou techniku hrani pouzivate? |
run |
|
62% |
[ 10 ] |
double step |
|
37% |
[ 6 ] |
|
Celkem hlasů : 16 |
|
| [otazka tydne 21] - jakou mate techniku? | |
| | |
| | |
| | |
| | |
Centime
Uživatel
|
Zaslal: út, 22.květen 2007, 16:20 |
|
|
|
No, sama poradne nevim.
Obvykle kdyz neco hraju poprve nebo podruhe, casto mi az zpetne dojde, ze se to dalo udelat i jinak, elegantneji - vystridanim nohou - a pro priste se to snazim napravit.
Za normalnich okolnosti samozrejme preferuji stridani nohou, je to imho energeticky mene narocne a clovek si udrzi lepe rytmus.
U nekterych kroku, kdy chodim levou nohou na predni nebo pravou sipku si casto nebyvam prilis jista a nekdy radeji volim double step, sice me to rozhodi z rytmu, ale jestlize pak nasleduje nejaka pestrejsi pasaz, lepe se chytnu. Zkratka je pro me trochu neprirozena pozice tocit se levym bokem dopredu. Stejne tak i cross: - prava, predni, leva - nekdy vypoustim, nejsem si v nem jista.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Robot2037
Uživatel
|
Zaslal: út, 22.květen 2007, 17:30 |
|
|
|
ja sem na tom asi podobne jako Trin. pokud jede crossover a ja si to uvedomim (to je uz ve vetsine pripadu), tak ho dam jako crossover. pokud se ale zapomenu, nestiham, spatne stojim a nebo zazmatkuju, tak se crossover zmeni v serii zurivych doublestepu do te doby nez skonci a nebo kdy se chytnu a pokracuju dal uz spravne.
Nauceni se crossoverum pro me bylo docela tezke, protoze sem na ne narazil az u hardu a expertu. Jeste stale mam stale trosku problem se situaci kdy clovek stoji levou nohou na U a pravou na L, protoze si to nekdy neuvedomim. Obracene (na druhe strane padu) mi to jde. Ke cviceni crossoveru mi myslim take trosku pomohl i double, protoze tam se toho vyskytuje pozehnane a uz od jednoduchych obtiznosti, jak crossovery v ramci jednoho padu tak v ramci obou padu.
|
|
| | |
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 2
|
|
|
| |