22/8/2005
Jak psat seminarku (xsoft) a ucit se na zkousku z FR (STsung) aneb hrajeme si s Max300
Po unaveni se na In The Groove jsme se nejak nechteli vratit k nasi puvodni cinnosti (to jest uceni a psani semestralni prace) a tak jsme usedli k PlayStation 2 a moji 20 let stare televizi, ktera asi opravdu nevi co je to NTSC. Never The Same Color ji nic nerika, ale zase se prekonala a zvladla to aspon v greyscale.
Pro ty pomalejsi, asi vam z fotek dojde, ze je to cernobile.
Nejak jsem si usmyslela, ze unlocknu Candy. Coz obnasi (pro ty mene znale DDRMAX) AA na Extra Stage. (Extra Stage je MAx300 na 1,5x, reverse)
Ziskat ExtraStage nebylo az zase tak tezke. Nejak jsem to zvladla.
No, ale Max300 na 1,5x reverse uz ale zabrat dava. Prvni pokus byl normalni. Dalsi napad byl otocit televizi, ale to jsme radsi nezkouseli. Kdyz to neslo normalne tak jsme zkusili pustit DWI spolu s DDRMAX a odehrat Max300 normalne bez 1,5 reverse. To taky zrovna nevyslo. Dalsim uzasnym napadem bylo, koukani vzhuru nohama na televizi (a pak i s lezenim).
Ani to zrovna neslo. Tak jsme presli na metodu mackat vse najednou a to poprve po slepu (dostali jsme do 2/3 max300). Pote jsme metodu vylepsili a mackali jsme "sipky" do rytmu max300. To nakonec dokonce i Vyslo, dostala jsem D a pote dokonce i C (s tim ze jsem mela asi stejny pocet greatu a missu (good, boo included) a pocet perfectu byl nizsi nez pocet greatu = asi 200 missu z 555 sipek).
....A jak to nakonec dopadlo. Mame Candy i skladby za Lessons (ty co byli v SUmperku vi,pro ty, co jim slovo lessons nic nerika...jedna se o vymakanejsi How To Play)....
*pro ty co spatne vidi... Max300 Heavy Single, AA, 7 greats
Vzhledem k tomu, ze se nam to povedlo, jsme se naladili i na Max300 na heavy na double na padech.
Prvni pad: Cobalt Flux 1945
Druhy pad: Izolepa Pro Logic 3
Vysledek
(no full combo to neni, kvuli zatracene izolepou zalepene sipce dolu)
A nakonec jako tresnicku jsme zkusili workout mode (jak s DDR hubnout). Tak tristakilovy clovicek ktery da Max300 by ubehl 1,6km^_~ *no screenshot yet, asi se nezkopiroval*
hlaska z DDRNL
http://ddrforum.pocitac.com/viewtopic.php?t=80&start=15
<STsung> check photos from the last post...
<STsung> hehe...
<STsung> those are my pads...
<Shane> black and white screen?
<Shane> you gotta be kidding me..
<STsung> that's my television
<Shane> ow
<Shane> hahahahaha
<Shane> isnt that difficult?
<STsung> well...that television never heard of NTSC
<Holo> your taking that reverse too seriously i see;)
<STsung> lol
<Shane> I would panic on black and white screen