Bud jsem mimo a zatim jsem nepochopila, co mam delat, a nebo mam vrozeny antitalent, a nebo mi proste usla podstatna vec. Neco jsem plodila v tom zacatecnickem kursu a to jakoze jsem se snad i chytla, ale...
Zaslal: st, 12.duben 2006, 0:23
Jako dneska jsem trapasil v Novice serveru, hral jsem s nejakou Kikyou (ano opet jsem za baka cokla) couple dance proti nejakym hilvl evil characterum couple se vyrazne hur cte oproti normalnimu, a bezne to po me chtelo 9ky na 120BPM coz je zatim docela impossible :/ ale co uz, zase jsem si zahral jiny mod.
Oproti tomu takovy dynamic-4 kdyz neni moc rychla skladba tak se docela da
Bud jsem mimo a zatim jsem nepochopila, co mam delat, a nebo mam vrozeny antitalent, a nebo mi proste usla podstatna vec. Neco jsem plodila v tom zacatecnickem kursu a to jakoze jsem se snad i chytla, ale...
Zaslal: st, 12.duben 2006, 10:51
Boroofka napsal:
Centime napsal:
Z toho si nic nedelej, me nejde ani registrace
Zprovoznime, posle ti to ten potvrzovaci mail s cislem? jestli mas seznam tak projdi spamkos, hodnoti to jako spam.
ano, v tom pripade jsem to pochopila naprosto spravne, jen mi musely uniknout ty mody, nebyla jsem schopna stihnout namackat vsechny sipky hned napoprve....
ad. Freestyle:
Pouzivam obvykle nekolik zakladnich, osvedcenych, rychle a jednoduse namackatelnych kombinaci.
<><><><>
^v^v^v^v
<<< + cosi
>>> + cosi
vvv + cosi
^^^ + cosi
Samozrejme ale nemuzete pouzivat porad to same dokola, je potreba trochu stridat, jinak vam to nevezme... hlavne na freestyle battle (coz je ale teda sileny mod...).
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.