Taakze Hradecky tym (Boroovka, SCarter a ostatni) se zaslouzili o datum a prostory a tim jim patri dik
Dopisu co nejdrive Hradec Cup do stranky ddrtour.pocitac.com
no ja bych klidne treba prespal, podle toho kde. a taky podle toho zda se bude dit neco v nedeli. a ja navic nerikal ze prijedu 100%, u me je to takovy nejisty. sice mam praci kde se o vikendu nepracuje, ale stejne nekdy tam nekdy o vikendu musim, jako treba tuto sobotu co byla
no ja bych klidne treba prespal, podle toho kde. a taky podle toho zda se bude dit neco v nedeli. a ja navic nerikal ze prijedu 100%, u me je to takovy nejisty. sice mam praci kde se o vikendu nepracuje, ale stejne nekdy tam nekdy o vikendu musim, jako treba tuto sobotu co byla
To jsou prachsprosté výmluvy
Já se účastnim a někde bych z dovolením taky přespala
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.