|
| | |
| | |
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: st, 30.květen 2007, 17:13 |
|
|
|
Jenda napsal: | nepis, uz sem napsal:... |
nebo
Dobrý den,
rád bych se blíže poinformoval na vámi nabízené softpady pro hru Dance Dance Revolution. Nabízíte nějakou softwarovou podporu pro tuto hru ? Na vašich stránkách píšete, že software je zdarma k dispozici na internetu. Zkoušel jsem něco hledat na internetu, objevil jsem však pouze jakýsi program "StepMania", který jsem zkusil, nedostal jsem se však přes výběr skladby k hraní, žádné skladby se mi nezobrazily. Jaký software doporučujete k vašim padům?
Nebo je možnosti si někde koupit originální hru Dance Dance Revolution? Jaké vyšly? Na jakou platformu jsou? Jak jsou težké? Kolik mají songů? Můžu s padem hrát i jiné hry? Jaké.
Děkuji za informaci.
|
|
| | |
Robot2037
Uživatel
|
Zaslal: st, 30.květen 2007, 17:20 |
|
|
|
nechni nic rikat, ale obe 2 varianty vypadaji jak kdyz se pta clovek co o tom neco vi. musite delat UPLNE blby. zadny softpad, ale tanecni podlozka. zadny Dance Dance Revolution program, o tom ani nevite ze existuje, myslite si ze vsechno co je pouze onen zahadny program stepmania. a dale taky asi nevite ze se da stepmania hrat na klavesnici, tak jak ste to mohli zkouset a dostat se na vyber pisnicky? treba se tam ty pisnicky neukazuji kdyz neni pripojena tanecni podlozka
a dal se mel zeptat jestli se poskytuje zaruka na tanecni podlozku, jak dlouho trva vyrizeni objednavky, z ceho je to vyrobene, jak se to pripojuje k PC atd.
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
lady_leia
Uživatel
|
Zaslal: čt, 31.květen 2007, 9:26 |
|
|
|
zaroven maji registrovanu domenu www.viso.cz Ty dalsi dve jsou podle me jen hloupy marketingovy tah, jak o sobe dat vedet lidem, kteri hledaji nejake informace o ddr. Podle me to spis vice lidi znechuti, nez aby to melo nejaky pozitivni dopad, kdyz narazi na jeden obchod na trech stejnych adresach (pricemz na dvou ani "nemaji co delat").
Co se tyce sortimentu, tak taky nic moc, nabizeji pouze jeden softpad. Na jednu stranu je chapu, vubec nevi, do ceho jdou a jaky budou mit uspech, kdyz to vezmu ale ze strany zakaznika, tak ten se spis citi lip, kdyz ma na vyber z vice moznosti.
Potom k tomu prevzatemu textu z Czech DDR, proti tomu bych se rozhodne ohradila, protoze je imho povinnosti k citovanemu textu uvest i zdroj, odkud je citovano. Pokud je to na strankach nejakeho ddr nadsence ci zacatecnika, tak se to da prehlednout, ale pokud je to na webu, ktery je urcen pro komercni ucely, tak je to podle me neodpustitelne, mozna dokonce protizakonne.
PS: kdyby vas zajimalo, kdo jsem, tak jsem novackyne na foru
|
|
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: čt, 31.květen 2007, 9:47 |
|
|
|
Hi and wellcome.
Na druhou stranu takhle to na internetu chodi. Nekdo chce prodavat produkt (nebo udela hru), tak si vezme domeny, ktere jsou podobneho nebo stejneho zneni. Nastesti jmeno domeny neni to jedine, co u Googlu zveda pagerank. Jde taky o linkovani z jinych domen, takze pokud je nebudou lidi zbesile linkovat, tak pri hledni "koupit softpad pro ddr" je nenajdete.
Btw, da se na nejakem whoisu zjistit, jake domeny ma dany subjekt registrovane? inthegroove.cz zatim treba nikdo nema.
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 6
|
|
|
| |