|
Robot2037
Uživatel
|
Zaslal: čt, 31.květen 2007, 9:58 |
|
|
|
lady_leia napsal: | zaroven maji registrovanu domenu www.viso.cz |
to uz sem psal, ale nevadi
lady_leia napsal: | Co se tyce sortimentu, tak taky nic moc, nabizeji pouze jeden softpad. Na jednu stranu je chapu, vubec nevi, do ceho jdou a jaky budou mit uspech, kdyz to vezmu ale ze strany zakaznika, tak ten se spis citi lip, kdyz ma na vyber z vice moznosti. |
ja myslim ze cela jejich obziva urcite nespociva jen v prodeji 1 softpadu, bud to maji jen jako nejaky vedlejsi job a kdyz se nekdo sem tam ozve tak maji nejakou tu korunu navic. a nebo nekde jinde prodavaji jeste neco jinyho.
lady_leia napsal: | PS: kdyby vas zajimalo, kdo jsem, tak jsem novackyne na foru |
neboj, vsimli sme si tak vitej
|
|
| | |
Trin
Pad builder
|
Zaslal: čt, 31.květen 2007, 22:38 |
|
|
|
Sniper napsal: | Cloud napsal: | OT: Inthegroove.cz budu mit doufam brzo ja.. Mam s tou domenou plany uz par mesicu. |
Budu mit brzo ja neexistuje ve svete domen. Bud ji mas nebo ji nemas, nic mezi tim neni |
Presne tak .oO(ten clovek se mi zacina libit, je skoda, ze ho musime zabit)
itg.cz
Doména je již obsazena
idadm: VISO
idtech: WEB4U
registrar: REG-WEB4U
created: 2007-05-31 21:15:00
expires: 2008-05-31
nserver1: ns.web4u.cz ()
nserver2: ns2.web4u.cz ()
|
|
| | |
xsoft
Admin
|
Zaslal: čt, 31.květen 2007, 22:50 |
|
|
|
Zdravime majitele domeny
Doufam, ze se bavite stejne dobre, jako my
No vidite, aspon nase forum nekdo cte. Btw, kolikatlapky davate?
Na druhou stranu , FantasyPark tohle nenapsal, i kdyz jsme se o jeho sefech na foru bavili i je "drbali".
|
Naposledy upravil xsoft dne pá, 1.červen 2007, 16:42, celkově upraveno 1 krát. |
|
|
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
xsoft
Admin
|
Zaslal: pá, 1.červen 2007, 9:51 |
|
|
|
pst, itg1.cz, itg2.cz, itg3.cz, ddr1.cz, ddr2.cz, ddr3.cz, ddr4.cz, ddr5.cz, ddr6.cz, ddr7.cz, ddr8.cz, ddr9.cz, ddr10.cz, supernova.cz, extreme.cz, max.cz, dwi.cz, pydance.cz, roxor.cz, boxor.cz, konami.cz, kyle-ward.cz, positivegamming.cz
hele a co inthegrooveforpc.cz a inthegrooveformac.cz? (nebo kompromit inthegrooveforpcandmac.cz)
2cloud a domena: no, jo ..tak to chodi. Nekdy rozhoduji i minuty (taky jsem si to jednou zkusil .. ale tenkrat jsem to vyhral).
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 3 z 6
|
|
|
| |