REPORT:
Vlak jsem nakonec stihnul. Vcera jsem koukal na Ivanka (Ivanku.kamarade.muzes.mluvit.aneb.Tak.mi.ho.teda.vyndej.2005.DVDRip.XviD.CZ-TiDE). Nekteri jedinci ze srazu znaji, no a co cert nechtel, 2 kupe vedle me sedel Labus. No, kdyby byl primo u me, mel jsem to i na noutasu, nevadi.
Cesta naprd, vlak mel jet pres Smichas a jel proste nekudy jinudy, ani Budanku jsem nevedel. Ale nebojte, uz jsem jim poslal maila. Vystoupil a presedl na spoj na hlavaku, dojel si X na Andel.
Tam jsem nasel presmerovanou skupinku lidi a slo se jist do ciny. Potom, co Cloud jasne vysvetlil obsluze, ze chceme 3 kung poa, a ze 3 je 3, vylil na WerKa matonku.
Dosli jsme k 3DDX a nase mila nemila obsluha udelala svuj oblibeny magicky pohyb rukou do masiny a rekla, mate to nahlas. Samozrejme zesileni o 0db. Fotit pry zakazali (to vi ta druha osoba na S). Dalo se par stage, postrasilo par lidi a dalsi veci. Klasika.
Bonusy: Hadr mod" (neplest s hard modem). Vymyslel a vyzkousel pavel, nebod cesza z Budanky byla blativa a po jednom songu sjte jaxi nevideli na sipky. Spina a bahno, asi tak. Tak vyfasoval hard a sel po 3 kolech pucovat.
Speed mody pekne stvaly. Nekdy se nezaply, nebo kdyz jsem mel tu zdychlovaci pisnicku (na double), tak z modu 2x (ktery be se moc nedal stihat), mi to pri mackani tlacitek DL, DR dalo najednou 4x a nechtelo si to dat rict. Sranda.
Presun do Darumy probihal za Ertaiovo neucasi. Byla mu poslana SMS (stejne jako Hexovi) ze jdeme. Po 5 minutach jsme sli. Kdzy zavolal (ja v domeni ze je to Cloud), tak se na nej dalsich 5 minut cekalo pred NewSmichovem. Pak se pomalu slo k cajovne. V pulce opet volal, ted uz jsem se zeptal jestli to naahodou neni Ertai. Asi nepochopil muj zcela jasny navigacni system ja se k nam dostat (coz mi vysvetlil Martin) "proste vylez ven a jdi vlevo vlevo vlevo vlevo vlevo vlevo .. podel koleji." Bud se tocil porad dokola, ale kdyby se zahlo vlevo a slo rooooovne, narazilo by se za 10m na napis -cajovna-.
Sli jsme do Daromy, protoze podle Clouda je tam MISTO a ne jako narvane prostory v cajovne "u 3 zasuvek" (muj popis, vy vite). Takze se slo do D. a tam .. no super .. totalne narvano (nama). Jako tak malo mista tam uz dlouh nebylo. I ta blbost .. drevena hra jak mate nejakou kosticku dostat ven .. ma vice prostoru nez D. Presouvani batohu a dalsich veci, no super.
No, kecalo se. Par - hodne situacnich humoru, treba:¨
puni puni (jee, ty nevis co je puni puni, predvedu), netece voda, cloude koukni na to a nezasmej se, ivaanku, to je tvoje noha? ne, ja nejsem lechtiva, nemate nekdo UV zarovku? no a dalsi.
Cloud dostal (nejaky) radek, ktery zacal kolovat a asi dost lidi rozesmal.. to by me zajimalo cemu se smali
tenhle smich muze mit vice vyznamu.
No a jeste jedno video zaverem -
http://rapidshare.de/files/16431616/PunITG.wmv.html (situacni humor .. muj oblibeny).
Jinak jsme pak dojel na kolej a to je asi tak .. vse.
Jestli nekdo ma fotky (2), at je postne.
//Xsoft