|
| | |
Bee_Boo
Pad builder
|
Zaslal: čt, 30.březen 2006, 22:25 |
|
|
|
Ad posilovani pred 25: ono ti to zhuntuje telo i po 25ce pokud teda neposilujes normalne i kdyz kazdej si pod posilovanim predstavuje neco jinyho (ja osobne bobuleni na objem, protoze okolo me to praktikuje kazdej druhej)
Ad hubnuti a DDR: je to realne i u lidi co maji takove vahove predpoklady jako ja, jen k tomu musi pripocist nejakej aspon trosku rozumnej rezim. (coz asi neprojde, hladovet nebudu a jist budu na co mam chut) ale jinak jsem minulej rok experimentalne fungoval mesic na DDR/Zelenina/Maso bez cokolad, slanych blbinek a tak, snazil jsem se jist to maso na prirodno a zeleninu cerstvou, no a vysledkem byla uchazejici kondicka a pet kilo dole, jenze kdo to ma vydrzet ale nehladovel jsem, kdyz maso tak pul kila
|
|
| | |
| | |
| | |
| | |
| | |
Boroofka
Uživatel
|
Zaslal: pá, 31.březen 2006, 16:45 |
|
|
|
S'Tsung napsal: | Halo? Druhy admine? kouknul jsi se sem nekdy? Co ty jaky mas nazor? Nechces nam rict, jak to zvladas ty?
*S'Tsung premysli, co si vezme s sebou na LAN party, aby tam neumrel hlady ani zizni a aby se na nej lidi nedivali blbe.* |
Ahojda, sorik, ale nebyl casek, sem necekala ze sem koukne tolik lidicek najednou No je fakt, ze s plnym briskem se spatne tapka, ale zas treba ja sem zvikla jist malo ale casto takze mi nedela problem neco pred skakanim zblajznout a co se tyce piti, ja myslim ze neni dobry, kdyz tapkas a nepijes, protoze ja jsem se na aerobiku dozvedela ze cim vic pijes tim vic ze sebe uvolnujes vsechny skodliviny a nejake ty tuky
vcera jsem treba zkousela kureci maso s ananasovou salsou a muzu jenom doporucit je to lehke a osvezujici
(kdo by mel zajem dodam recept )
Musim letet ale dneska jeste vecer pridu
|
|
^RimmeR^
Bot fora
|
|
|
| | |
| | |
Trin
Pad builder
|
Zaslal: pá, 31.březen 2006, 22:04 |
|
|
|
Sniper napsal: | A ted jeste neco pro nas line programatory prosim |
1) programator, ktery tape neni liny
2) co se jidla tyce, projdete si stranky o kulturistice. ty lidi fakt vedi co jist (coz je dulezitejsi nez kolik). maji za sebou sto let zkusenosti. me se taky nelibi trenovat na objem, ale proto jeste nezavrhuji jejich dalsi cenne zkusenosti
3) hlavne zadny doplnky, koktejly a takovy (=normalni jidlo je stokrat lepsi)
4) ale tyhle rady vicemene znamenaji, ze si musite varit sami a sledovat co do toho davate (ano Cloude, dalsi duvod pro to, aby ses naucil varit)
ad DDR/zelenina/maso - nejlepsi dieta co znam (podrobnosti pod heslem CKG). jedina, ktera na me zatim fungovala
|
|
| | |
Cloud
Uživatel
|
Zaslal: so, 1.duben 2006, 0:14 |
|
|
|
citace: | Sniper wrote:
A ted jeste neco pro nas line programatory prosim
1) programator, ktery tape neni liny
2) co se jidla tyce, projdete si stranky o kulturistice. ty lidi fakt vedi co jist (coz je dulezitejsi nez kolik). maji za sebou sto let zkusenosti. me se taky nelibi trenovat na objem, ale proto jeste nezavrhuji jejich dalsi cenne zkusenosti
3) hlavne zadny doplnky, koktejly a takovy (=normalni jidlo je stokrat lepsi)
4) ale tyhle rady vicemene znamenaji, ze si musite varit sami a sledovat co do toho davate (ano Cloude, dalsi duvod pro to, aby ses naucil varit)
ad DDR/zelenina/maso - nejlepsi dieta co znam (podrobnosti pod heslem CKG). jedina, ktera na me zatim fungovala |
Dobre. Uvidime co pres vikend uvarim:)
|
|
| | |
| | |
Trin
Pad builder
|
Zaslal: so, 1.duben 2006, 12:59 |
|
|
|
Apokeus napsal: | CKG?? nechci bejt rejpal ale asi si myslel CKD cyklo-ketogenni-dieta, tu bych tady ale rozhodne nedoporucoval, je to sice nejsilnejsi dieta co sem kdy mel, ale pokud se provadi spatne, bez cviceni tak budes mit jatra v prdeli(mozna i ledviny a klouby) |
CKD, mas pravdu .... a provadet je ji nutne holt spravne, je to takova vyssi divci. S tim necvicenim a jatrama mas uplnou pravdu, ale nadpis konference zni "Co jite u tlakpani".
Meli byste si sehnat informace z co nejvic ruznych zdroju, nejlepe zajit za odbornikem (nekolika, oni si taky casto protireci).
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 2 z 3
|
|
|
| |