Tak a report ode me (i kdyz sem jeste trochu mrtvej). A nedivte se ze zacitam o tyden driv, ono to totiz navazuje:
Nedele, 26.3.2006, Vecer: Gaim zablikal a na systrayi seobjevila hlaska "You receive new message". Se slovy "Sakra kdo my to pise v jedenact vecer" sem otevrel dialog. A hele, Seqoy. A posila nejakej link sem na forum. Po rozkliknuti sem se dozvedel fajn zpravu - mame v praze arkadu. Trochu jsme pokecali a dohodli se, ze ji v pondeli zajdem otestovat. Rozhovor jsme nezavisle na sobe zakoncili vetou "Hlavne to nerikej Cloudovi".
Pondeli, 27.3.2006: Jo, je tu. Takova mala, krasna, pekna akradka
Trochu jsme zaskakali a zasli jsme se Seqoy za obsluhou s vetou "Muzete nam prosim zavolat sefa?" (dobre, tech vet bylo vic ale ja si je tak dopodrobna nepamatuju). No, tvarili se divne ale nakonec to vyslo. Je sice pravda, ze Seqoyka se slovy "jdu si zaskakat" me nechala samotnyho proti mistnimu bossovi ale i tak myslim ze to dopadlo velmi uspesne. Aspon teda v pondeli. Hlavne zacal vznikat, resp. byl vzniknut ITG Dance Cup 2006. A rovnou jako celorocni akce. Takze uspech.
Utery, 28.3.2006: Ja vedel ze kdyz je neco tak peknyho ze to nemuze bejt bezproblemu. A taky ze nebylo. Hnedka doslo k malemu nedorozumeni, nastesti se vsechno v pohode ujasnilo a nic nebranilo, aby se dance cup rozjel
Streda, 29.3.2006: A hele, my mame volno. No, tak to si musim jit zaskakat. A taky ze jo. Ale az pozdejc odpoledne, kolem sesty. Kdyz sem dorazil k arkade, vyzvednul sem milion letacku a dohod posledni detaily. vse na dobre, opravdu dobre ceste.
Ctvrtek, 30.3.2006: Ne, nejdu na arkadu! NEJDU!!! Navic nemam prachy, beru az zejtra.
Patek, 31.3.2006: Vyzvednout prachy od klienta a hura na Novodvorskou! Trochu sem si skocil (QoL na challenge je vrazedna, akort 3x za sebou). Jak se blizi den D, hodina H, jsem stale nervoznejsi. Vecer mi jeste vola pan Major z herny. Odpovidam "Ano, zitra to plati". Jiz neni cesty zpet. I kdyz...ono nikdy nebylo
Sobora, 1.4.2006: Den jako stvorenej k zabiti casu na akrade. Vzbudil sem se nekdy kolem pul desaty. Sakra, co ja budu delat tak dlouho?
V pul jedny sem vyrazel z bytu smer Xuxarov. Jedna hodina odpoledni, akradka. Objednal sem si deci cervenyho a pripil na uspech turnaje a na nasi arkadku. Zbytek orgu dorazil kolem pul druhe. Registrace probehli v pohode. Akorat me trochu stvalo, ze z ulice prislo cca. 6 lidi a to je malo!!Ale turnaj to byl peknej. Akort par mojich mimodek-zbleptu
Ne cloude, nebudes mi to pripominat jeste mesic!! Ale stalo to za to. A hlavne jsme se dohodli ze turnaje budou kazdou sobotu, takze vsichni co mate v sobotu cas a chcete, prijdte mi pomoct organizovat!
Po turnaji jsme si udelali mensi after-party v cajce U Kostela. Docela fajn zakonceni dne.
Tak, to by bylo co se tyce naseho snazeni u ITGcka. Doufam ze pristi tyden bude hojnejsi ucast. Jsem o tom hluboce presvedcen. Nebo se pletu.....?