Mno tak dneska mi bylo oznameno, ze pry v nedelu rano jedu do Tisnova stehovat nejakou lednici, ale snad to pujde rychle (ovsem zavani to nejakym vstavanim v nocni hodiny, ci co...) a do obeda budu zpet - to mi nakonec bylo slibeno.
Nuze pocitam, ze bych dosla nekdy po o
No, ja z toho mam Vanoce jeste ted. A kdyz si na to vzpomenu, akorat se priblble smeju...no a vysvetli to nekomu normalnimu...takze jsem vsude za uplneho idiota
Já jsem dneska přijel z domácího léčení napůl vyléčenej. Navíc zejtra píšu z něčeho, co sem zatim ani neviděl a na posledních 4ech přednáškách sem nebyl. Takže to moc pozitivně nevidim. Maximálně vám můžu zajistit TVroom a jednoho hráče, co by si to chtěl zkusit.
Tak co, bude zapoctove skakani?
S nejakym prekvapenim? (treba Pulda tajne trenoval a ted nam s Night of Fire vytre zrak a nebo neprijde ani na zapoctovku...no my si udelame obrazek...)
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.