Zluty vlasky ? O.o ..... umm T_T ono je hezke ze se jmenujou Banana tym ale kdo rika ze vsechny banany sou zlute ? Muzou byt i cerne - schnile ( jako ja ) nebo zelene, pozbirane moc brzo a musi dozrit. Takze mit jen zluty banana tym mi prijde divneee -_- hlavne se to skutecne krasne plete nekdy ...
Zluty vlasky ? O.o ..... umm T_T ono je hezke ze se jmenujou Banana tym ale kdo rika ze vsechny banany sou zlute ? Muzou byt i cerne - schnile ( jako ja ) nebo zelene, pozbirane moc brzo a musi dozrit. Takze mit jen zluty banana tym mi prijde divneee -_- hlavne se to skutecne krasne plete nekdy ...
ne banana team a zlute jen obleceni vlasy a boty a equipment, co casem udajne bude, kazdy sve
btw ja stahuju v praci
zadano v 9 rano a ted mam kolem 85 % ... ono to jede 27 - 35 KB / sec
Zaslal: po, 10.duben 2006, 13:29
Tak jsem LVL6 i s certifikatem kterym jsem si vydelal jednorazove 800 denu, jen me to uz nepusti na ten Entry server prej "level mismatch" a na tom novice si nezahraju protoze osm a vic nedavam
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.